reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe brzuszki

reklama
No dobra i ja sie chwale, choc jeszcze uważam, ze to trochę spożywczy, choc ten juz taki inny sie zrobił
9 tydzien
1466625790-3p2sig.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super brzuszki, ja sie chcialam pochwalic swoim I przy okazji założyłam spodnie sprzed ciaxy zeby zobaczyc ile urósł... W spodniach dopinam sie lepiej niz przed ciaza.
Wiedzialam ze schudlam no ale bez jaj.

ooo dopiero zobaczyłam taki wątek! ale mój brzuch to bije wasze na głowę ! Ale wy chudziny jesteście !
foto mi nie wychodzi, ale zmierzyłam się w pasie na wysokości pępka 97 cm ! więc doszło tak z 5 cm myślę.
Zawsze mi rosnie najbardziej brzuch, uda,dupa i mam okragłą twarz która też dodaje mi kilogramów , pyzka taka ze mnie ;p
Okragła twarz to też taka dziecinna twarz zazwyczaj, u mnie tak jest, nie raz słyszałam, że taka mloda już dziecko - ur. jak miałam 26 lat, teraz mam 28,w sklepie proszą o dowód ,no i czasem nie traktują mnie poważnie, denerwuje mnie to- trochę się pożalilam
Fajnie móc popatrzeć na wasze piękne brzuszka :)

KolorowaMama jaki fajny masz już brzusio ;) ja też mam większy niż w pierwszej ciąży(później wkleję zdjęcie ;) ) i mam to samo na koniec dnia znacznie mi się powiększa ;)

KolorowaMama jaki fajny masz już brzusio ;) ja też mam większy niż w pierwszej ciąży(później wkleję zdjęcie ;) ) i mam to samo na koniec dnia znacznie mi się powiększa ;)

Na koniec dnia to jak mały słonik ale brzusio duzo szybciej i większy niz za pierwszym razem. Najważniejsze zeby maleństwo zdrowo rosło i miło wygodnie [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry