reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe brzuszki

reklama
1466165218-yzazk2.jpeg

10tc i nadal tylko ciaza spozywcza [emoji16]

10tc [emoji295]️

Jakie wy malutkie czy tylko ja ze styczniowek robię sie słonica od początku ? Dodam, ze zdjecie z rana jak pojem cały dzien to wieczorem wyglądam jakbym była w 7 mc [emoji23][emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bridget w pierwszej ciazy do 7 mc nie było nic widać, wywaliło mnie jak byłam juz po terminie porodu, teraz jest zupełnie inaczej. W pierwszej ciazy tez miałam tylko brzuch, tyle ze byłam przy sobie przed ciąża i w pierwszych 3 mc schudłam prawie 12 kg bo nie miałam apetytu i nie wiedziałam ze jestem dowiedziałam sie w 13 tyg [emoji85]

A na 3-4 tyg przed terminem wyglądałam tak :

1466235337-4ufyjl.jpeg

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] teraz bede taka w 5mc jak tak dalej pójdzie [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale może teraz bardzo widać a poźniej staniesz w miejscu z brzuchem a nam brzuchy wybuchną do przodu :) Ja juz bym chciała Kolorowa taki jak twój przynajmniej widać ze jestes w ciąży :)

reklama
Do góry