reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Mariola
Z wloclawka i chodzilam do podstawowoki nr 20 wiec odpada, ale na tym zdjeciu wyszlam baaardzo niekozystnie wiec sie nie przejmuj
xmamuska
dziekowac dziekowac
Z wloclawka i chodzilam do podstawowoki nr 20 wiec odpada, ale na tym zdjeciu wyszlam baaardzo niekozystnie wiec sie nie przejmuj
xmamuska
dziekowac dziekowac
M
MariaOla
Gość
hmmmm ... niesamowite ... oczy nos policzki ... kurcze chyba znam twojego sobowtóra ... w szoku jestem
aniay
Mariolka moze pokaze inne zdjecie Jesli rzeczywiscie znasz mojego spowtora to naprawde fajnie bo okazuje sie ze w Toruniu jest dziewczyna o takim samym imieniu i nazwisku jak ja tzn Ania Koprowska (panienskie) A oto ja i moj mezus na wakacjach ktore sobie zafundowalismy
Jeszcze mialam dluzsze wlosy, mezus mnie zmusil zebym obciela bo powiedzial ze jak tego nie zrobie to sam to zrobi
Jeszcze mialam dluzsze wlosy, mezus mnie zmusil zebym obciela bo powiedzial ze jak tego nie zrobie to sam to zrobi
Elżbietka
mother of two sons&angel
aniay , ale masz super ciązowy, słodki brzusio!!
M
MariaOla
Gość
No aniay na tych późniejszych fotkach już mi jej tak bardzo nie przypominasz ... ale z profilu albo w tej krótszej fryzurce ........ no no no
A ta Ania to Kostorz, więc nawet inicjał się zgadzał z twoim mailem.
I widzisz jakie wyobraźnia potrafi płatać figle :laugh:
A ta Ania to Kostorz, więc nawet inicjał się zgadzał z twoim mailem.
I widzisz jakie wyobraźnia potrafi płatać figle :laugh:
marita21
Mama styczniowa 2007
Aniay Ty z południa jesteś??
aniay
marita
pochodze z poludnia chociaz ostatnie dwa latka mieszkalam na srodmiesciu Ty tez tych okolic?
pochodze z poludnia chociaz ostatnie dwa latka mieszkalam na srodmiesciu Ty tez tych okolic?
reklama
M
MariaOla
Gość
To jest gorset ze spódnicą, tak ? A co jest pod szyją i z tyłu ?
Nie mogę rozgryźć
Nie mogę rozgryźć
Podziel się: