reklama
marita21
Mama styczniowa 2007
Aniay ja jestem ze śródmieścia.
abeja śliczna ta suknia widze, że przesądne nie jeteście bo kobietki w ciąży nie powinny świadkować ani być mamą chrzestna takie tam przesądy ale u mnie się ich ostro trzymają i ksiądz zabronił, żeby moja psiapsóła była moją świadkową właśnie ze względy na ciąże
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Bardzo ladna suknia Abeja sa_rraa a o jakie przesady chodzi, czemu nie wolno? bo o tym pierwszy raz slysze
karola podobno jeżeli chodzi o chrzest to jedno dzieciątko zabiera drugiemu szczęście a jeżeli o ślub to jednemu szczęście będzie zabrane czyli albo młodym albo dzidziusiowi Ja się nie znam na tym. To wogole dziwne dla mnie jest ale wiecie jak to jest jak mamy są przesądne Moja się zagadać chciała i nie kazała i już a do tego jeszcze ksiądz się dołożył i niestety
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
: No to ja bym sie tego trzymala nie poszla bym nigdzie
marita21
Mama styczniowa 2007
Aniay a te fotki to gdzie były robione??
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
marita
W Mierzecinie, to taka wioska w ktorej stoi hotel nalezacy do firmy w ktorej pracowalam. Wiocha sie znajduje pomiedzy poznaniem a szczecinem
W Mierzecinie, to taka wioska w ktorej stoi hotel nalezacy do firmy w ktorej pracowalam. Wiocha sie znajduje pomiedzy poznaniem a szczecinem
marita21
Mama styczniowa 2007
a jesteś rodziną może ze Sławkiem Koprowskim
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
marita
nie nie znam nawet takiego : Wogole z Koprowskich - rodzine we wloclawku to mam wylacznie dziadkow
nie nie znam nawet takiego : Wogole z Koprowskich - rodzine we wloclawku to mam wylacznie dziadkow
Podziel się: