reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
Karlam dzięki. Wiola ma rację. Hindusi mają bardzo ciekawą urodę - te ciemne oczy i ten fajny kolor skóry, nie mówiąć już o czarnych włosach :laugh: Ah!

hmm ja jeszcze takiego brzuszka nie mam :( lekarz powiedzial mi ze moj malec wazy okolo 200 gram ale jakos taki maly brzuszek mam jak na ta wage :(

wklejam brzuszek z prawej i lewej strony :)

Karlam ..... nic się nie łam, że niby nie jest duży, grunt, że masz zgrabny brzusio, a jeszcze cię wysadzi tak, że nie będziesz miała się w co ubrać, a poruszać się będziesz jak zawodnik sumo na macie ... zresztą wszystkie nas to czeka ;)

Monika ... brawo, fotka wklejona, brzusio jest, wszystko gra :D

reklama
MariaOla dzięki!

Niektórzy uważają, że jak się jest niskim to szybciej brzucho wywala, a jak się jest wysokim , to następuje to wolniej. Może coś w tym jest.

Do góry