reklama
D
dziunka24.
Gość
hej mam coreczke z 19.01'05, ale widze ze tu nikogo nie ma :-( szkoda, bo mam duzo pytan i chcialabym ja porownac do innych dzieciaczkow. Moja Julka jest mala i chudziutka, a do tego niejadek ale morfologie ma idealna ;-) no nic, moze jakas mama sie odezwie ;-)
Hej
Dziewczyny, myślę, że raczej musicie zajrzeć tutaj:
4-latek, 5-latek, 6-latek - Forum BabyBoom
Styczniówki już od dawna zajęte życiem poza komputerem )
Dziewczyny, myślę, że raczej musicie zajrzeć tutaj:
4-latek, 5-latek, 6-latek - Forum BabyBoom
Styczniówki już od dawna zajęte życiem poza komputerem )
dziunka 24 mam coreczke, ktora urodzila sie 4 stycznia 2005 roku. Moja coreczka jest szczupla, ale nie dlatego, ze z niej jest niejadek, lecz dlatego, ze nie chce byc gruba jak mamusia czyli ja. Mimo, ze minelo prawie 5 lat od porodu, do formy idealnej nie wrocilam. Za przyklad daje coreczce sama siebie i mowie, nie jedz duzo slodyczy, bo beda chorowaly zabki i bedziesz gruba jak mamusia. Umowilysmy sie, ze slodycze bedzie jadla w weekend, wiec wyczekuje z utesknieniem soboty, czasami tatus rozpiesci coreczke w tygodniu czyms slodkim, ale ja nie jestem zadowolona, nie okazuje tego jednak na zewnatrz, poniewaz tatus wraca pozno do domu po pracy, ma malo kontaktu z coreczka, niech wiec rozpiesci od czasu do czasu. Z jedzeniem kazdego dnia nie mam problemu jesli chodzi o ilosc, poniewaz zawsze mowie do coreczki zjedz tyle na ile bedziesz miala ochote. Zapamietuje jednak ile zjadla coreczka na dany posilek, jezeli moim zdaniem malutko, to nastepny podaje troszke wczesniej i bardziej tresciwy. Problem mamy jedynie z tym, ze coreczka nie lubi wszystkich owocow i warzyw. Owoce tylko w placuszkach, racuszkach i koktajlach, warzywa jako dodatek do drugiego dania odpadaja, natomiast w kilku zupkach ulubionych tak, zje. Ponadto jest wesola, pogodna dziewczynka, pelna fantazji. Milego dnia zycze.
kilolek
podwójna listopadowa mama
Witam drogie mamusie!
Bardzo przepraszam, że się wcinam Wam w środek rozmowy.
Bardzo prosiłabym o zagłosowanie na moich chłopaczków.
Mikołajki - Zdjęcie konkursowe Kilolek - Benc.pl
nie trzeba się logować. Dosłownie 3 sekundy roboty. Bardzo proszę, będę bardzo wdzięczna.
nie trzeba się logować. Dosłownie 3 sekundy roboty. Bardzo proszę, będę bardzo wdzięczna.
D
dziunka24.
Gość
Witam drogie mamusie!
Kilolku tak sie nam wcielas, ze normalnie szok od 2008 roku 4 posty
Jadran
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Dołaczam do styczniowych dzieci.Moja Blanka jest z 7 stycznia waga 4180 długość 56- wcześniak z 31 tygodnia
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam,prosze o glos w ankiecie na temat czy wasze dzieci od wrzesnia tego roku ida do zerówki czy posyłacie je do szkoły.Dziekuje i pozdrawiam https://www.babyboom.pl/forum/4-lat...atek-do-zerowki-czy-do-pierwszej-klasy-47808/