reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jejku dziewczyny niech ten dzien sie konczy, blagam. Ciagle mi niedobrze, chwile posiedzialam to zrobilo mi sie slabo i krecilo mi sie w glowie. Jakas masakra totalna :-(

famme po to są mamusie,wiedzą czego pragną dzieci :-D

agulqa ja też dziś czuje się fatalnie,mam straszny katar,boli mnie głowa,jest mi niedobrze a rano wymiotowałam (myślałam,ze to już za mną )

Bada ja na szczescie bez wymiotow ale mdli mnie i zoladek boli. Jakas porazka totalna. I cialo cale jak z waty, ale to tez pewnie dlatego ze w sumie od 25maja praktycznie ciagle leze

w sumie to moja pierwsza ciąża "pracująca",ale od 28 czerwca 4 tygodnie urlopu,a później już postaram się iść na l4,zobaczymy czy gin mi da,mam nadzieję ;-)mam już spory brzuszek,nie da się ukryć ciąży,a po urlopie będzie już 16 tydzień więc będę super gruba,a pracę mam na nogach w ruchu,co prawda nikt mnie nie goni,mogę odpoczywać,ale wiadomo za siedzenie nikt mi płacić nie będzie

Ostatnia edycja:
Ja wiedzialam, ze od poczatku pojde. Po pierwsze duzo stresu, nieplanowane nadgodziny, caly czas na nogach i zagrozenie zycia ;-) tak wiec dwa lata wypoczywam teraz ;-)

reklama
Do góry