reklama
Stokrotka- sliczne masz gwiazdeczki, aż Ci zazdroszczę
Alecta- i był kebab?
Jenn- super Piotruś. Wszystkie Piotrusie to fajne chłopaki
Ja byłam na treningu z Kacprem. W przyszłym tygodniu ma dwa turnieje, ale już chyba ich nie zalicze.
No właśnie laski, laydeek dobrze pisze, rodzic tam bo moja kolej się zbliża
Doggi- ja mam 14.01
Alecta- i był kebab?
Jenn- super Piotruś. Wszystkie Piotrusie to fajne chłopaki
Ja byłam na treningu z Kacprem. W przyszłym tygodniu ma dwa turnieje, ale już chyba ich nie zalicze.
No właśnie laski, laydeek dobrze pisze, rodzic tam bo moja kolej się zbliża
Doggi- ja mam 14.01
Jeżyk był
Mąż spisał się na medal
Stokrotka teoretycznie to ja już od wczoraj czekam heh
Eh laski zazdraszczam Wam, że macie już dzieciątka przy sobie/że znacie datę cc.
Ja mam nadzieje, że jutro będzie mój gin i uda mi się go jakoś przycisnąć do decyzji o cc.
Szkoda mi tej mojej Nikolki.
Dzisiaj jak wychodzili to z płaczem 3 raz wracała żeby mnie przytulić.
Tymko zgrywa twardziela, ale w przedszkolu trochę popłakiwał za mną, bo jego pani powiedziała Ł.
Eh no nic trzeba być twardym.
Obchód wieczorny już był i oczywiście po tym wieczornym jak zwykle nic nie wiem
Zapomniałam babkę zapytać o wyniki badań co miałam rano pobierane, ale to mi najwyżej jutro powiedzą.
Mąż spisał się na medal
Stokrotka teoretycznie to ja już od wczoraj czekam heh
Eh laski zazdraszczam Wam, że macie już dzieciątka przy sobie/że znacie datę cc.
Ja mam nadzieje, że jutro będzie mój gin i uda mi się go jakoś przycisnąć do decyzji o cc.
Szkoda mi tej mojej Nikolki.
Dzisiaj jak wychodzili to z płaczem 3 raz wracała żeby mnie przytulić.
Tymko zgrywa twardziela, ale w przedszkolu trochę popłakiwał za mną, bo jego pani powiedziała Ł.
Eh no nic trzeba być twardym.
Obchód wieczorny już był i oczywiście po tym wieczornym jak zwykle nic nie wiem
Zapomniałam babkę zapytać o wyniki badań co miałam rano pobierane, ale to mi najwyżej jutro powiedzą.
Alecta mąż dobry chłop jednak
Co do Nikoli z Olą bedzue to samo na bank, ona strasznie przeżywa to ze idę fo szpitala
I codziennie rano depresja ze ja jej nie zawize do przedszkola :/ na szczęście przyjedzie sis T z kotem więc będzie karta przetargowa
Trzymam kciuki żeby lekarz dał się ugłaskac!
A co do cc to oni lubią czekać. Gadałam ze znajoma ona miała malowodzie i kilkoma innych rzeczy a i tak czekali do 39tc z cc!! A w szpitalu była ponad 3tyg z ta diagnoza... Masacra dla mnie.
I ja też cc po skończonym 39tc a ja mam 39w5d :/ bo na dziś to było za wcześnie... I mówi ze nie da rady no hak coś by było nie tak to potem szpital ma problemy bla bla bla
Co do Nikoli z Olą bedzue to samo na bank, ona strasznie przeżywa to ze idę fo szpitala
I codziennie rano depresja ze ja jej nie zawize do przedszkola :/ na szczęście przyjedzie sis T z kotem więc będzie karta przetargowa
Trzymam kciuki żeby lekarz dał się ugłaskac!
A co do cc to oni lubią czekać. Gadałam ze znajoma ona miała malowodzie i kilkoma innych rzeczy a i tak czekali do 39tc z cc!! A w szpitalu była ponad 3tyg z ta diagnoza... Masacra dla mnie.
I ja też cc po skończonym 39tc a ja mam 39w5d :/ bo na dziś to było za wcześnie... I mówi ze nie da rady no hak coś by było nie tak to potem szpital ma problemy bla bla bla
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja mam coraz większe nerwy przed jutrzejszą wizytą, chciałabym, żeby mi ten kut.as powiedział, ile Młody waży, bo nie chciałabym go popędzać, jeśli nie ma 3kg, no i jak szyjka, a obawiam się, że znowu wyjdę kompletnie z niczym
reklama
Doggi to racja moj tez czeka do 39 tc z cc, poprzednio tez tak było. Bez sensu tylko ze przy jakiś problemach tez tak czekaja nie wiadomo na co...
Jenn to sue wykazał maz ja teraz jem jak.potluczona hehe wszystko smazone i niezdrowe
Jenn to sue wykazał maz ja teraz jem jak.potluczona hehe wszystko smazone i niezdrowe