reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka- sliczne masz gwiazdeczki, aż Ci zazdroszczę :)

Alecta- i był kebab? ;)

Jenn- super Piotruś. Wszystkie Piotrusie to fajne chłopaki ;)

Ja byłam na treningu z Kacprem. W przyszłym tygodniu ma dwa turnieje, ale już chyba ich nie zalicze.

No właśnie laski, laydeek dobrze pisze, rodzic tam bo moja kolej się zbliża :)

Doggi- ja mam 14.01

Jeżyk był :-D
Mąż spisał się na medal :-D

Stokrotka teoretycznie to ja już od wczoraj czekam heh :p

Eh laski zazdraszczam Wam, że macie już dzieciątka przy sobie/że znacie datę cc.
Ja mam nadzieje, że jutro będzie mój gin i uda mi się go jakoś przycisnąć do decyzji o cc.
Szkoda mi tej mojej Nikolki.
Dzisiaj jak wychodzili to z płaczem 3 raz wracała żeby mnie przytulić.
Tymko zgrywa twardziela, ale w przedszkolu trochę popłakiwał za mną, bo jego pani powiedziała Ł.
Eh no nic trzeba być twardym.

Obchód wieczorny już był i oczywiście po tym wieczornym jak zwykle nic nie wiem :p
Zapomniałam babkę zapytać o wyniki badań co miałam rano pobierane, ale to mi najwyżej jutro powiedzą.

Alecta mąż dobry chłop jednak :)
Co do Nikoli z Olą bedzue to samo na bank, ona strasznie przeżywa to ze idę fo szpitala :(
I codziennie rano depresja ze ja jej nie zawize do przedszkola :/ na szczęście przyjedzie sis T z kotem więc będzie karta przetargowa ;)
Trzymam kciuki żeby lekarz dał się ugłaskac!
A co do cc to oni lubią czekać. Gadałam ze znajoma ona miała malowodzie i kilkoma innych rzeczy a i tak czekali do 39tc z cc!! A w szpitalu była ponad 3tyg z ta diagnoza... Masacra dla mnie.
I ja też cc po skończonym 39tc a ja mam 39w5d :/ bo na dziś to było za wcześnie... I mówi ze nie da rady no hak coś by było nie tak to potem szpital ma problemy bla bla bla

A ja mam coraz większe nerwy przed jutrzejszą wizytą, chciałabym, żeby mi ten kut.as powiedział, ile Młody waży, bo nie chciałabym go popędzać, jeśli nie ma 3kg, no i jak szyjka, a obawiam się, że znowu wyjdę kompletnie z niczym :wściekła/y:

reklama
Doggi to racja moj tez czeka do 39 tc z cc, poprzednio tez tak było. Bez sensu tylko ze przy jakiś problemach tez tak czekaja nie wiadomo na co...

Jenn to sue wykazał maz :) ja teraz jem jak.potluczona hehe wszystko smazone i niezdrowe :p

Do góry