reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

O rany, znowu tyle nadrabiania:-p

A u nas już po komunii, aż się popłakałam:sorry2: Msza była typowo dziecięca, urocza, jestem po prostu szczęśliwa. Kacperek pięknie czytał, był bardzo przejęty, ale wszystko wypadło idealnie. Księża spisali się na medal, wszystko po prostu było tak, jak sobie wymarzyliśmy, łącznie z pogodą.

reklama
Witam :-) ja już po wizycie,opiszę po południu,w każdym razie serduszko bije :tak: za resztę dziś wizytujących kciuki zaciskam &&&&&&&&&&&&&& :happy2:

jezyk super ,że się uroczystość udała :happy2: doczytam Was później bo 2 dni miałam z życia wyjęte i nie wiem co u was :sorry:

Nieobecna może warto udać się już do lekarza? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok, mi pomaga modlitwa.

Mama blogerka a co się dzieje? Ja też mam zagrożona ciążę, miałam w 7 tygodniu krwotok. Kilka dnie szpitalu. Teraz mam brązowe upławy i mam leżeć wiec leżę:-) a masz lekarza któremu ufasz?

agus za wizytę!

Doogi czyli jeszcze wszystko przede mną:-) na razie nie zauważyłam u siebie cech furiatki;-)

Ktoś pisał o snach erotycznych...coś o tym wiem:-) ale chyba nie narzekasz? :-D

Ostatnia edycja:
Witam.
Ale Wy pędzicie.
Wszystkiego najlepszego Kochane!!!

Nieobecna, witam kolejną mamusię z tak małą różnicą wieku między dziećmi. U mnie wychodzi niecałe 24 miesiące;)

Jeju ja tez sie hormonami martwie, juz czuje te chwiejnosc. Normalnie emocjonalna jestem, a teraz to juz do potegi. Najczesciej mi splakac siejak czytam dzieciece rymowanki czy inne madre dzieciowe artykuly. Dodatkowo te zawroty glowy i obezwladniajace zmeczenie nie pomagaja. Wczoraj probowalam to zwalczyc a skonczylo sie placzemw officie u manadzerki i pojsciem do domu. To cialo juz nie nalezy do mnie, nie ma co sie oszukiwac....

A z pozytywow to, czy ktorejs z was dziewczyny tez malenstwo uleczylo z celulitu? :D moze i tylko na czas ciazy, moze napare miesiecy tylko, ale zawsze! :tak::-)

Cześć dziewczyny. Piszę z lżejszym sercem, choć nie do końca szczęśliwa...nerwy mnie zżerają od tygodnia. Po przepłakaniu bardzo prawdopodobnego "pustego jaja" moja gin mi dziś powiedziała, że widzi 5 mm maluszka. Ja, no cóż, nic tam nie widziałam szczerze, ale to przecież ona jest lekarzem. Tyle, że znowu nie ma jeszcze widocznego serduszka i znowu czekamy. Za tydzień mam ją odwiedzić...cóż, po przejściu tego wszystkiego jak na razie nie skaczę z radości...

reklama
Do góry