reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

euforia ola jsk ma założyć spodnie to największa kara ale jesteśmy dogadane ze ola ubiera się sama i za to może kiecki nosić ;)

agus123 u nas tak ciepło ze obiadu na dworze nie dalo rady :( ale było i tak pysznie młode pyrki, kotlety mielone i kwaszona kapusta z pieczarkami zasmazana omnomnom :)

Nulini ja też starałam się Ole ubierać różnie ale ola ma charakter po mamie i jsk coś sobie wymyśli to za nic zdania nie zmieni ale jak mówiłam tomo mamie

reklama
Maadlen, rety juz 9 tc za Toba :) na kiedy masz termin?

Mniam właśnie zjadłam lody, chyba pójdę po dokładkę :D

U nas dużo różu nie ma, a jak jest to w różnych odcieniach, nie mam nic do tego koloru, no chyba ze w przesadzie występuje :)

Megami na 2 stycznia:-) mi ten czas się tak dłuży... tylko czekam aż się skończy 1 trymestr to wtedy może mniej będę się denerwować:-)

A Ty kochana na kiedy masz termin:-)?

Wg wyliczeń dr 4-6 stycznia, z cyklu 12, zobaczymy co pokaże kolejne usg :)
Też wyczekuje II trym. może poczuje się lepiej.

maadlen81 powiem ci ze przy oli im bardziej zaawansowana ciąża tym łatwiej było mnie sprowadzić z równowagi, pod koniec bez kija nie podchodz ;)

Megami usg nie ma się co zbyt sugerować jeśli masz regularny @ to jest termin bardziej wiarygodny bo na usg to zależy jak leży ;)

chyba nigdy nie nadrobie tego co ostatnio pisaliście, za długo mnie nei było
teraz też wpadłam tylko na chwilkęale mam nadzieje że niebawem będę z Wami dłużej bo jestem na L4
mam zagrożoną ciąże :(

Mama Blogerka co sie dzieje? Trzymam kciuki zeby zagrożenie szybko minęło &&&&&&&&&

Jestem dzisiaj totalnie padnięta.
Wysiedziałam się w szkole prawie do 17, ale za to wczorajszy egzamin zaliczyłam na 5 :)
Dzisiaj miałam kolejny, ale wyników jeszcze nie znam.

Jak tak czytam o Waszych dolegliwościach to stwierdziłam, że chyba nie mam co narzekać.
Co prawda mniewam mdłości i cierpię na notoryczne zmęczenie, ale po raz trzeci omijają mnie wizyty w toalecie i rozmowy z klozetem.

Nie mogę już doczekać się wizyty.
Tak bym chciała zobaczyć moje maleństwo w pęcherzyku.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry