reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

euforia Mo właśnie te trampoliny fajne ale trzeba wybulic grube siano żeby to była solidna konstrukcja, jak gdzieś widziałam takav trampoline tańszą to jak ja zaczęłam oglądać to aż strach było dotknąć, wiec zdecydowanie wygrał zamek dmuchany ;) a radość nie zatem ziemi :)

agus123 pogoda id nas przeszła do was, wczoraj szaro buro ponuro, dwa razy burza z urwanie chmury i wichura która lamala drzewa a dziś wstaje idę z psem a na dworze juz byl upał ;)

Ola do mnie właśnie przyszła i mówi "mamusiu sama się cesałam, bo jeśtem duzia dziewcyna, mam pierścionek, kolale i tołebkę bo duzie dziewcyny to mają!" a ona jest taka elegantka ze to się nie dzieje, ja już nie pamiętam kiedy ola miała spodnie ubrane ona tylko w sukienkach chodzili zawsze korale, bransoletki i oczywiście paznokcie pomalowane po kim ona taka damulka jest, to ja nie wiem ;)

Ostatnia edycja:
reklama
pozazdrościć słoneczka u nas zimno ponuro i pada:-( ale i tak chodzę zadowolona bo jutro ide do lekarza na 13 -20 więc mam nadzieje że usłyszę srduszko

Dzien dobry Mamuski :-) u mnie od rana sloneczko :-) mnie nikt nie budzil,tylko o 7:40 potrzeba siku,mimo ze w nocy wstawalam 3 razy,czyzby zaczynaly sie objawy ;-) milusiego dnia wszystkim :-D

a ja dopiero usiadlam na łóżku bo tak to nie byłam w stanie głowy podniesc biegalam tylko do toalety, jeszcze z godzina zebym mogla sie ogarnac i jakos funkcjonowac ehh i tak mam codziennie mdlosci zawroty glowy strasznie mnie to juz wykancza. pogoda u mnie chyba ładna wydaje sie cieplutko. Rodzice mi znowu małą zabrali gdzies na zakupy zebym mogla dojsc do siebie. Muszę zadzwonić jutro do mojego ginekologa się umówić bo mialam jechac teraz w tygodniu to go odrazu poproszę moze jakies witaminy mi przepisze czy coś.
Doggi moja córa tez najchetniej by w sukienkach chodzila chociaz ja jej najczesciej leginsy ubieram ale już jej obiecałam na lato kilka nowych kiecek :)

kobitki hura wyszło słoneczko jest cieplutko więc obiadek jemy na powietrzu , czytałam dziś te nasze wpisy i tak sobie myśle matko dopiero zaczełyśmy pisać a tu zaraz mamusie z lutego będą pisały jak ten czas leci

Doggi, euforia, Tosia uwielbia "kukienki", chociaż staram się ją bardzo różnie ubierać, często wygląda jak chłopczyk, bo ja jakoś nie znoszę różowych dziewczynek :no: Ale na lato gotowa, ostatnio na Allegro ją obkupiłam i ma 6 nowych sukienek na wakacje :-D

U mnie też słoneczko i upał, za chwilkę przyjadą znajomi z córą, to pojedziemy na lody :tak:

A, rano wróżyłam z obrączki. Najpierw mnie wyszły 3 córki i syn, później zrobiłam mężowi - pierwsza córka, drugi syn, ale ponieważ przy swojej wróżbie potrąciłam obrączkę palcem, to spróbowałam drugi raz i tak samo, jak u męża - pierwsza córka, drugi syn ;-)
Byłoby miło :-D

moja córeczka lubi różowy to chyba przewaga jej koloru w ciuszkach mówi" różowy to moj styl a co cos ci nie pasuje?" także nie ma co z nią dyskutować,Wiki lubi wyglądać dziewczęco jak to mówi jak księżniczka :)
ja uważam że dzieci same w sobie są śliczne i słodkie a ubranka to dodatek :)
kiedyś tez robilam tą wrozbe z obraczke i tez mi wyszlo corka i syn ale podchodze do tego raczej nie na serio zobaczymy co bedzie :)

Ostatnia edycja:
euforia, ja też nie biorę tej wróżby na poważnie ;-) Moja córka niestety teraz większość ciuszków dostaje od cioci po córkach, więc WSZYSTKO różowe, bo tamte nie uznają innego koloru :-( Ja zaś uważam, że księżniczka wcale nie musi być różowa i mamy dużo sukienek w innych kolorach, a pięknych. Z resztą do roczku Tosia chodziła w chłopięcych ciuszkach, które dostaliśmy po synku koleżanki i teraz też sporo ubranek ma z kolekcji "chłopięcej", bo niestety dla dziewczynek niemalże wszystko różowe, a dla chłopców feeria kolorów...

nie no ja tez nie mam WSZYSTKICH ubranek dla niej rózowych, mam sliczna czarna sukienke, biała w czarne kokardki, kolorową, bluzeczki tez ma zolte biale pomaranczowe czerwone
itp... ale ma tez baaardzo duzo rozowych bo ona lubi ten kolorek :) nie uważam żeby był gorszy czy lepszy od innych :) chociaż ja akurat nie bardzo lubie kolor zielony i akurat w tym kolorze kupuję mało ale inne spoko :)

reklama
Widzę ze dolegliwości 1 trymesytru nie tylko mnie zwalaja z nóg:-( teraz męczę się z gazami i wzdęcia

u nas ładna pogoda myślałam że coś popada a tu nic:-)

Do góry