reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Oł noł urwanie chmury nr 2 trzy razy mocniejsze niż poprzednie, piwnica znów zalana, ten kto zaprojektował nasze Beverly Hills powinien zdrowo beknac za te wszystkie niedopatrzenia i nieprzemyślane "rozwiązania" tylko mocniej popada a wszyscy na naszej ulicy jesteśmy w piwnicach/garażach po kostki w wodzie :/

reklama
euforia, mnie wszyscy wróżyli chłopca, bo zupełnie się na buzi nie zmieniłam, a jednak córa ;-) Też byłam w ciąży aktywna, choć trochę powolniejsza, co mnie strasznie wpieniało, bo ja to tajfun i wulkan energii ;-)W remoncie pomagałam, chcieli mnie do kaloryfera uwiązać, ale ja nie mogłam usiedzieć :-D Jedynie pod koniec ciąży ciężko mi się oddychało, brzuch miałam duży, byłam gruba i przez to miewałam duszności...

RenataT, huśtawki nastrojów miałam, oj miałam... Co ja się z chłopem umordowałam, bo on nieświadomy o co chodzi i zupełnie nie umiał ze mną postępować :-D Zaś u mnie parcie na syna, sama chciałabym parkę, ale u męża w rodzinie syn to ostatnia szansa na przedłużenie nazwiska. No i jego siostra ma dwie córki, więcej nie planują i teściowie strasznie chcą...

Doggi, a ile Ola ma wzrostu? Sama się zastanawiałam nad tym zamkiem dmuchanym, tylko właśnie boję się, czy nie będzie za mały dla Tosi :-(

alecta, ja ostatnio kiecki na komunię szukałam i znalazłam wymarzoną w Bonprixie ;-) I buty też przez neta zamawiałam :-D

Nulini właśnie się nie opłaca sprzedaliśmy go dziś mechanikowi poszukamy czegoś nowszego dla mnie :-) nawet się cieszę
a co do wróżenia mi dziś znajoma wróżyła z obrączki zakłada się obrączkę na nitkę trzeba potrzymać kilka sekund w zaciśniętej lewej dłoni potem trzy razy opuścić i podnieść między kciukiem i dać nad dłoń mi się sprawdziło wyszło mi 3 dzieci córka syn i teraz niby też syn dwoje się sprawdziło zobaczymy czy 3 też

Nulini ola nosi teraz rozmiar 92\98 czasem nawet 98/104 jest naprawdę super ma 1.5m na 1.5m i jest fajny stabilny (mąż testował czy się przewróci jak się rzucasz na boczną wewnętrzną ścianę nie przewrócił się ;) ) na opakowaniu jest napisane że 3-6 lat (tak mi się kojarzy)

agus123 nie kumam tej metody jak nad dłoń? W ogóle nie rozumiem ;)

Ostatnia edycja:
Doggi, no to spory, u mnie jeszcze problem z miejscem :-p Muszę z Małżonem przedyskutować :-D

agus, właśnie czytałam ten wątek na Wizażu, aż sobie jutro spróbuję :-D

Nulini nie tak źle, w zeszłym roku mieli takie po 2 metry i chciałam kupić ale stwierdziłam ze lipa jak zamek dmuchany będzie zajmował cały ogródek ;) i teraz są te 1,5m i jest naprawdę super przyrowbujac do naszego ogródka który też jest mały ;)

agus123 jeszcze nie robiłam nie chce mi się iść do maszyny po nitkę ;)

reklama
Czesc Dziewczyny,ja u mamy,oznajmilam nowine i sa wniebowzieci :-) to pierwszy wnuczek i prawnuczek dla Babci :-) haha mysle ze powoli tracily nadzieje,bo mam starsza siostre 35 lat,ktora nie ma dzieci i ja 31 lat i dopiero pierwsze w drodze :-)
U mnie nadal brak znaczacych objawow,poza sennoscia i wieczorna zgaga :-)
I dopiero teraz mozna odetchnac po tym upale :-)
Takze milej chlodnej nocki Wam zycze :-)

Do góry