reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl nie pamiętam ale wybierałem najtańszy no te na kozaku to potrafią dochodzić do 3tys a ten wśród tych dużych z niższej półki chyba około 400zl kosztował ale mam go od dwóch lat i jest naprawdę super

Agula, nie. Fajnie się tylko przyrumieniły. Pamietać należy tylko o papierze do pieczenia. Brzoskwinie odsàczyłam na ręczniku papierowym, pokroiłam w paski i obtoczyłam w mące. Myślałam, że w trakcie pieczenia mi się zanurzą w tym serze, ale o dziwo do końca pieczenia pozostały na wierzchu :)

Ja mam taki robot
Robot BOSCH MUM54420 - Media Expert

I za nic w świecie bym nie zamieniła :) prezent weselny :)

Ostatnia edycja:
Doggi, jasne że jak kupowałam marzyło mi się coś takiego. Jak widziałam mikser Pascala to się śliniłam do telewizora. Może kieyś jak będzie bardzo dobra wypłata ;-)

Hey,
Konrad dzisiaj był na urodzinach kolegi a my kupiliśmy w Castoramie półki do piwnicy i sypialni. Szafę wczoraj przytachaliśmy i muszę zaraz się wziąć za upychanie ciuchów...

Tasia
ja polecam Mammuta a jak masz za taką cenę to nawet bym się nie zastanawiała. Ja 2 lata temu za używane łóżko ze stolikiem nocnym dawałam 350 zł.

Agulqa fajnie, że już macie bliżej końca. Sąsiadka za to rzeczywiście masakra, mam nadzieję, że to tylko incydent i więcej problemów z nią nie będziesz miała...

Ostatnia edycja:
LayDeeK spoko jest, tez je oglądałam ale w końcu wybrałam cis tańszego o stricte mikser :) bardzo miły prezent! Też bym się ucieszyła :)

McPearl jaki ma pascal nie wiem ale znając życie kitchenAid który jest tak zaje.bisty ze jak go widzę to płakać mi się chcę ze yo takie drogie (we wszystkich programavj kulinarnych jął coś miksuja w tskuch robotach to maja te kitchenAid) ale ta cena... Zgroza ;(((

Doggi supee! I na pewno nie chlapie bo po miksowaniu mikserem tesciowe mam do mycia cala kuchnie i ubrania do prania :p
Jak na takie cacko cena ok, te plastikowe z miska potrafia kosztowac ponad 200

Laydeek to moze nastepnym razem tak sprubuje :-)
Super Twoj robot! My z Ł chcielismy kupic robota za jakis czas i to nie glupi pomysl by patrzec zeby mikser w tym byl...

Aza tez mam taka nadzieje. A ciesze sie jak dziecko ;-) juz sie nie moge doczeka jak dorwe sie do mopa :p to bedzie najlepsze i najbardziej wyczekane sprzatanie :p

Ja w mikser musze zainwestować bo coraz więcej piekę itp taka pani domu się ze mnie robi :p :-D

Właśnie wsadzilam do piekarnika sernik królewski :-D

reklama
Do góry