reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Moja Zofijeczka sama zdecydowała o rozszerzeniu diety:confused: od wczoraj nie chce cyca...(coś tam muknie od czasu do czasu ale to zdecydowanie za mało...),więc zmuszona byłam wprowadzić jej marcheweczkę i dupek mały tak się nią cieszył że szok:-D widocznie ona tego po prostu potrzebowała-a na śliniaczku nie zostało nic!jadła ślicznie:-)

reklama
hej! :-)

u nas cudowna pogoda- slonce od rana swieci:tak:

z rozszerzaniem diety to jablko jest lepsze od marchewki, mimo,ze Arek krzywi minke to wcina i chce wiecej, wiecej:-p

p.s. a taki widok zastalam jak sie obudzilam- synek rozmawial z tata i glaskal po twarzy;-) moje skarby!

P_20140531_100325.jpg

Załączniki

• P_20140531_100325.jpg
    P_20140531_100325.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Magsus faktycznie masz kluseczkę :tak: Słuszna waga :-)

Milusia zdrówka dla Zosieńki, moja też ma lekki katarek, starsza była chora i od razu Lenusia, cały poprzedni tydzień robiłam jej inhalacje z doli fizjologicznej i jest znaczna poprawa.

Fifka super widok!:-)

Kasia serducho mięknie !

My też już próbowaliśmy marchewki. Miałam poczekać, ale nie umiałam się powstrzymać, Zjadła jedynie dwie łyżeczki, ale tak pięknie buźkę otwierała. Resztę dojadła starsza:-D. Ale kupa po marchewce miała zapach powalający na kolana:-D

Hej...

Zyje ..przezylam ;)

Urodziny sie udaly Alex przeszczeslowy prezentow kupe dostal...dzieci wybiegane i zadowolone atrakcji ;)
A ja teraz wyje doslownie..az sie uspokoic nie moge... bo moj m mi takie zdjecia tortu zrobil ze oglaszac to ja sie moge... tylko ze nic nie widac... mialam figurki z przodu z tylu...a on od przodu tak gory troche zrobil...***** mac tak ciezko bylo poobkrecac tort ? Wiem ze wielki i przez goraco juz wszystko sie walilo ale kurna...miesiac mojej pracy poszedl sie je..bac.... to miala buc moja wizytowka i poczatek do sprzedawania tortow ;(

Placze jak dziecko normalnie...bo tyle nocy nie przespalam...figurki juz wyzucilam...a gdybym wiedziala to uatawila bym je na roWalkowanej masie cukrowej na krazkach styropianowych..
Ahh...

Ja po grilu-mąż dalej griluje:-D mamy patenta-Zosie usypiamy i śpi w samochodzie w gondolce:-)tym samym i mam może poimprezowac(bliźniaki u dziadków,teraz juz przeniesione na śpiocha do swoich łóżeczek)
Alez się z mężem napaliliśmy...Jutro jedziemy oglądać działkę...być może kiedyś pod nasz domek:-) Na razie w sumie
nic nie wiemy,tylko tyle ze działka jest ogromna i za małą kasę...a że mamy trochę grosza zaoszczędzonego to zamiast na lokate mogli byśmy zainwestować w zimię- takie inwestycje nigdy nie tracą...No się okaże jutro...Ale z takiej powierzchni to można by było rozdzielić na jakieś 5 niemałych posesji...Bo to aż 3600m:szok: wioska-do miasta jakieś 10km...

Akuku kobito super ze się udało,a zdjęciami się bie orzejmuj-zrobisz jeszce ładniejsze:-)

Kasia Fifka jakie słodkie zdjęcia:-)

A aaaa dzień dziecka za chwilę
:-D
Ja/my już prezenty od mamy dostaliśmy:-D -męzolinek od teściowej swej majtasy i skarpety:-D ja-wafelkow pakę (co żebym nie schudła za bardzo:-p) a dzieciaki maskotki z Disneya (chłopcy Kubusie, Zosia myszkę-jest super bo ma nos który można wsadzić do buzi:-D)

Akuku szkoda,że tak wyszły te fotki,no ale co zrobić.Dobrze,że imprez się udala wszsytko pewnie było przepyszne i pieknie wyglądało
Milusia i tu kolejny przyklad,jak dziecię jest gotowe to nic tylko wprowadzać jedzonko,fajnie że zasmakowało malutkiej
Kasia
pieknie chłopaki wyszli,słodkie zdjęcie
Hope ja już też deoczekać się nie mogę,tym bardziej jak widzę jak młoda szaleje w huśtawce i widzi jak my jemy to patrzy tak ciekwie i macha rączkami,nożkami i po chwili wklada paluszki do ust :tak: super,że zasmakowało no i w sumie 4m i2 tyg to nie tak xle czasowo na wprowadzanie nowości.
Jak się rozkręci menu to kupy będą dawały czadu
Milusia dobry patent powiem szczerze,na przyszłość wykorzystamy,co do dzialeczki to jak tylko nadaży się okazja za fajną cenę i wymiary-zakupić to tylko brać,zawsze to już krok do przodu .No to powodzenia :)

Ostatnia edycja:
Wszystkim Maluszkom oraz Starszakom cudownego Dnia Dziecka życzę :)
A ja 8 lat temu zostałam mamą, więc co roku tego dnia świętujemy z Julką podwójnie ;)

Milusia Nisiao... wiecie nie zrozumie mnie osoba ktora nie kleila figurek na jednego torta od miessiaca ;( robilam takie detale jak np. Cyfry na zagrze... 3 kolorowe kola (opona ..obramowanie ..felga) apaszke..gumke... kurde jeszcze wczoraj siedzialam nad tortem 5 godzin rano a juz mialam prawie gotowy... potem tam szybko ukladalam go...
Po co robilam taki duuuzy tort ??
Aa to byl zamek disneya z figurkami...mial 11 wiezyczek...

Jestek tak zla ze sama sobie tych zdjec nie zrobilam ;( m mnie pospieszal i powiedzial ze zrobi.
Naprawde obudzilam sie i znowu mi az lzy leca ;( ale mowie jedna osoba ktora mnie rozumie jest kolezanka ktora torty robi...z tym ze ona nigdy nie robila az tak duzego i tylu figurek na jeden tort... i mowi ze meza by za jaja powiesila jak by jej tak bylejak zrobil...
Po co mi 5 zdjec od gory ??

Pewnie kilka dni minie zanim mi przejdzie bo ja caly czas czekalam na ten efekt koncowy i na te zdjecia zeby moc zaczac robic na zamowienie...

reklama
Akuku, rozumiem Twoją złość i smutek - tyle pracy... ale może te zdjęcia co masz zachęcą innych do zamowienia i wtedy będziesz mogła pstryknac sama odpowiednie fotki.

Do góry