reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Siva gratuluję ząbka

Milusia u mojej córki te krostki juz tez sa w miejscu gdzie byla sukienka wiec sie troszke rozlaly. dzieki za przypomnienie o kąpieli w krochmalu, faktycznie dzsiaj ugotuje i sprobuje.

Anbas a co tam, wiecej ciala do kochania:)

reklama
No wszystkiego co najlepsze Mamusie
Dla niektorych jest to perwsze takie swięto :) ja to dziś wstaję i widzę jak mala patrzy w naszą strone i się uśmiecha,no taki boski widok,aż takie ciepełko się rozlało na sercu

Akuku produkcja figurek idzie całkiem całkiem,super to wychodzi.Powiadasz prawy cyc sie przepełnia??to dobrze ;-)

Siva a to super wiadomość,gralutuje pierwszego ząbka,ślicznie :-)

Blanka ​jasne,że pamiętam.Szkodza dzieciątka,że takie problemy z tym oczkiem,oby się wreszcie to udało wyleczyć
Monika
samych najlepszości z okazji urodzin :)

Jest okazja by wyjść na spacer po dwóch tygodniach kiszenia się w domu z krotkimi wycieczkami do przychodni i co?burza idzie :( jeenyyy

Ostatnia edycja:
Anbas no widzisz widocznie los tak chce hihi :-D

Siva pierwsza perełka już jest :-D my nadal czekamy, ale już niedługo bo wszystko co widzi pcha do dziubka, teraz to i nawet dwie łapki na raz :-D

U mnie dziś i jutro intensywny dzień. Dziś odgruzowywanie chatki bo na weekend miałam labę :-D no a jutro muszę do urzędu lecieć a potem przyjeżdżają dwie koleżanki na ploty :-D

Wszystkiego najlepszego Mamusie :-)
Dla mnie to też pierwszy dzień matki od tej strony :-)
Z tej okazji planowałam dzień spania i przytulania a mamy dzień żarłoka ;-) Szymo je non stop, sama już nie wiem, nie najada się? :-(
Siva, gratuluję ząbka.
Ania, u nas też ślinotok i ciągle rączki w buzi (najchętniej nawet w czasie jedzenia ;-)), Ale nie spodziewam się tak szybko ząbków, wiem, że mogą być teraz lub za kilka miesięcy. Rozmawiałam ostatnio z koleżanką, czekali na ząbek od 3. miesiąca, wyszedł w 11.... :-D tak więc mamy luz ;-)
Monika, najlepsze życzenia.
I koniec wolnego - Szefu wzywa :-)
Miłego świętowania!

Czesc, dziekuje za zyczonka, ja rowniez wszystkim mamom zycze przede wszystkim zadowolenia z swoich pociech!! Monia sto lat..23 powiadasz, ja podobnie ;-) w sierpniu 32..moze sie zamienimy :-)SIVA gratki ząbulka. Co do zabkow, to mojemu Dawidowi ruszaja sie jego pierwsze zabki,dolne jedynki, sa juz na wylocie, nie bawem wrozka zebuszka je zabierze ;-) Przemeblowanie zakonczone, cale do poludnie sie zmagalam, maz mial mi pomoc dopiero wieczorem ale nie wytrzymalam i zamienilam sie w supermena i poprzesuwalam powynosilam..dalam rady i łozeczko stoi tuz obok naszego łozka.

Dziękuje za życzenia! Mama wspomina że też się śmiali że wyszłam na Dzień Matki :)

Kurczę widzę że wszędzie ząbki idą, u Nas nic, ni widu ni słychu :p
My też mamy za to dzień żarłoka, Zosia pochłania jedną butlę za drugą ale to dobrze :) Niech je :*

Wszystkiego najlepszego mamuśki:happy2:

MONIKA najlepszego.

Ja w dzien matki testowałam ale krecha była tak bledziuchna, że nie wiadomo było czy jest czy nie, a jednak ...

Olich jak u mojej siostry tak było to kolejny test był pozytywny, ale koleżanka z kolei mówiła, że u niej tak było to nic z tego nie było.
A ją w końcu mam chleb bezglutenowy i 2, 5 kg piersi z indyka ;)

Witam mamuśki.

[FONT=Arial, sans-serif]Jak Wam minęło święto?

[/FONT]U mnie super

Rano pobudka o 6
shocked.gif
0,mała już buszuje w łóżeczku,ale jak zawsze ciuchutko.
Kombinuje jak się tu przekręcić w poprzek łóżeczka
Nasze spojrzenia się spotykają,zza szczebelków spoglądaja wielkie,wesołe oczka i pojawia się słodki bezzębny uśmieszek
silly.gif
wtedy zaraz dostaje kopa,żeby wstać z łóżka i utulić Kingę.

Moje szepty ośmielają małą,że można już na całego po swojemu,,śpiewać''
W ruch idą nożki,rączki,szaleństwo
silly.gif

Gaworzenie na całego

Idę miąchać mleko,wracam słyszę jej słodkie westchnienie
smile.gif
zastyga w bezruchu,obserwuje mnie co dalej
smile.gif

-Co Kiniówka Atomówka,mama Cie porwie na jedzonko-mówię a ona znowu wesoło macha rączkami,nóżki dźwiga wysoko i bach opadają z siłą na materacyk i tak parę razy
smile.gif

Przyssała się w momencie do butli i migiem zjadła całe 170ml mleka
silly.gif

Przez cały czas obserwując mnie tymi swoimi oczętami a ja nawet nie wiem kiedy ona to zjadła.

Cały dzień jadla takie dawki i tak ładnie-taki mi prezent zrobiła malutka
silly.gif

Sam jej uśmiech,jej obecność w ogóle jest takim prezentem

Byłysmy na pierwszym spacerku,wreszcie po dwóch tygodniach
smile.gif

Ogólnie dzień super minął

Ostatnia edycja:
reklama
O kurka Olich no to gratulacje :-D

Ja już odgruzowałam chatkę, trza jeszcze podłogę umyć ale to już przekładam na jutro :-D

Do góry