reklama
Akuku
Fanka BB :)
Siva ja nie jem nic między posiłkami. ..jak juz to cos słodkiego ale staram SI NIE JESC BO widzę ze jak zjem np. Jednego cukierka to ciągnie mnie o nastepnego..hehe
Ale polecam jesc swiza marchewke owoce... orzeszki ale sa alergiczne .. sloneczni..dynia..
Ale polecam jesc swiza marchewke owoce... orzeszki ale sa alergiczne .. sloneczni..dynia..
Cześć dziewczyny
Ja tylko na chwile bo choróbstwo mnie wzieło a jestem sama, m w pracy więc jak mały śpi to ja też idę się położyć. od 3 dni mały gorzej śpi, pobudki co 3,5h mniej więcej, nie wiem co się zmieniło( kiedyś co 6 h) tak się zastanawiam,że może w ciągu dnia on za mało je.. stąd moje pytanie karmicie na żądanie czy raczej o konkretnych porach? ja na żadanie ale raczej to wychodzi mniej więcej o tych samych godzinach ale w ciągu dnia mały robi sobie ponad 4h przerwę w jedzeniu Wasze też tak mają? a tak fajnie było jak spał 6h
Zdrówka dla Wszystkich, dobrej nocy
Ja tylko na chwile bo choróbstwo mnie wzieło a jestem sama, m w pracy więc jak mały śpi to ja też idę się położyć. od 3 dni mały gorzej śpi, pobudki co 3,5h mniej więcej, nie wiem co się zmieniło( kiedyś co 6 h) tak się zastanawiam,że może w ciągu dnia on za mało je.. stąd moje pytanie karmicie na żądanie czy raczej o konkretnych porach? ja na żadanie ale raczej to wychodzi mniej więcej o tych samych godzinach ale w ciągu dnia mały robi sobie ponad 4h przerwę w jedzeniu Wasze też tak mają? a tak fajnie było jak spał 6h
Zdrówka dla Wszystkich, dobrej nocy
_Hope
Ale się męczy moja biedulka. Prawie nic nie zjadła na kolację raptem pół jednego cyca i zaczęła płakać pewnie ten refluks! Za żadne skarby nie daje się jeszcze raz przystawić jak próbuje to wije się jak poparzona i odwraca główkę. A nie może zasnąć bo głodna chyba. teraz zasypia w łóżeczku biedna. Jak zaśnie to dokarmię na śpiocha. Wtedy jej chyba nie boli bo'w nocy zawsze je dużo i bez rzucania się.
Zapisałam ją na wtorek prywatnie do jakiejś tam podobno świetnej specjalistki. Oby pomogła bo tak mi jej szkoda
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam sił już.
Tylko Anbas powodzenia życzę uda się na pewno tylko cierpliwości kochana
Zapisałam ją na wtorek prywatnie do jakiejś tam podobno świetnej specjalistki. Oby pomogła bo tak mi jej szkoda
Przepraszam że tylko o sobie ale nie mam sił już.
Tylko Anbas powodzenia życzę uda się na pewno tylko cierpliwości kochana
Akuku
Sylka ja tez jadlam te wafle ryzowe..w ciazy mialam non stpo na nie ochote..ale jeden ma jakies 30 kcal...a ja moge z 10 zjesc hehe..wiwm lwpiej niz ciastka...a marchew bede sobie z rana chyba obierac i wtedy bede podkadac..a i mam zamiar robic sobie sama soki owocowe lub owocowo warzywne..mimo ze ja nie pijam sokow raczej wode tylko..nawet kawy nie pije a herbate czerwona bez cukru.
Ja wogle nie jem duzo a kg sie mnei trzymaja jakby im ktos placil za uprzykrzanie mi zycia.
Ps skalpel dzien 14 za mna..jutro wielki dzien bo sie mierze
Ide pozamaqiac przyrzady so robienia ciast i zabieram sie za to mam nadzieje ze bede miec zamowienia
Ja wogle nie jem duzo a kg sie mnei trzymaja jakby im ktos placil za uprzykrzanie mi zycia.
Ps skalpel dzien 14 za mna..jutro wielki dzien bo sie mierze
Ide pozamaqiac przyrzady so robienia ciast i zabieram sie za to mam nadzieje ze bede miec zamowienia
kasia150491
Mamusia synusia:)
A ja z przekasek miedzy posilkami to czekolada i cukierki:-) a cm i tak w dol ida!
Uwielbiam Chodakowska za efekty....no i swoj metabolizm;-)
Uwielbiam Chodakowska za efekty....no i swoj metabolizm;-)
muszę się też zmotywować do ćwiczeń,coś ze soba zrobić,ja nawet nie wiem ile po porodzie spadło mi z wagi czy cos w ogóle spadło.
Martwi mnie mój brzuch totalny zwis,brzuch mialam w ciąży duży no i te rostępyciało się mienia po ciązy nie do poznania.
Nie wiem czy coś z tym brzuchem zrobię....
Tak poza tym to Chodakowską jak ćwiczyłm z nią to bylo widac efekty musialabym się zwiac za to...
Tak poza tymnie wiem czy to ma znaczenie po porodie naturalnym czy cc,kiedy dostałyscie miesiączkę,ja jeszcze nie dostałam
Martwi mnie mój brzuch totalny zwis,brzuch mialam w ciąży duży no i te rostępyciało się mienia po ciązy nie do poznania.
Nie wiem czy coś z tym brzuchem zrobię....
Tak poza tym to Chodakowską jak ćwiczyłm z nią to bylo widac efekty musialabym się zwiac za to...
Tak poza tymnie wiem czy to ma znaczenie po porodie naturalnym czy cc,kiedy dostałyscie miesiączkę,ja jeszcze nie dostałam
siva
Hej, witam się weekendowo ;-)
Młoda przysypia przy cycu, więc zaraz zabiorę się za ćwiczenia. Obiad już uszykowany, sprzątać nie zamierzam, tylko pranie wstawie.
Lena od wczoraj kaszel ma i katar znów, więc męczy się bidulka nad ranem, bo oddychać jej trudno.
Hope dla Twojej córki zdrówka!
Akuku, a pro pos czerwonej herbaty, pijesz ją przy karmieniu cycem, a jeśli tak to w jakiej ilości?
Miłego dnia dla Was!
Młoda przysypia przy cycu, więc zaraz zabiorę się za ćwiczenia. Obiad już uszykowany, sprzątać nie zamierzam, tylko pranie wstawie.
Lena od wczoraj kaszel ma i katar znów, więc męczy się bidulka nad ranem, bo oddychać jej trudno.
Hope dla Twojej córki zdrówka!
Akuku, a pro pos czerwonej herbaty, pijesz ją przy karmieniu cycem, a jeśli tak to w jakiej ilości?
Miłego dnia dla Was!
reklama
Akuku
Nisiao ja kamie piersia i juz mialam dwie miesiaczki... wiec Ty jak nie karmisz powinnas jjz dostac...widocznie jezzcze hormony nie wrocily do normy a co do brzucha to ja mam tragiczny po 3 ciazach..ale widze juz roznice i cwicze wiec jak bedziesz caiczyc to dasz rade