reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

To u nas identyko tylko meningo przesunięte o miesiac a Hib juz mieliśmy w 2 msc ... No nic obiecałam sobie ze nie bede sie nakręcac i nie bede czytać i producentavh i wpadłam :/ ha! Dzienkowka za info :)

reklama
Ja nie czytalam, ale teraz sie skusilam no i chyba mam winowajce tego ze Natalka ma maly apetyt bo pisze ze bardzo czesto wyst brak apetytu a u niej te jazdy sie zaczely wlasnie po szczepieniu. Do tego zeby jej ida i pewnie bola ja dziaselka.

No a piszą ze ten prevenar najgorsze cholerstwo u nas kaszel na drugi dzien jak u Mariki non stop kaszlal 2 razy jeździłam osluchiwac nie chce zganiac na ten infarnix bo sie wkur.... Tylko ... Nie chce zgarniać na szczepionki ale no no na cos trzeba

U mnie po pierwszym szczepieniu na 6w1 i wlasnie na prevenar to mala mi bardzo plakala ze 3 godz non stop. A po ostatnim szczepieniu nic jej nie bylo.

Cześć dziewczyny :) U mnie szał mały rycy od trzech dni. Bylismy na szczepieniu i pani doktor stwierdziła ze ząbek - lewa jedynka wychodzi. Ja juz nie mam siły daleko od rodziny nawet nie mam czasu sie umyć dzis Mylam zeby dopiero po 13, siadlam psychicznie. Was tez nie dam rady poczytać. A moze to skok jeśli tak to wg tabeli ma trwać jezCze 3 tyg oszaleje

ImageUploadedByForum BabyBoom1400762002.088956.jpgwz

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1400762002.088956.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1400762002.088956.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 51
jakby tak patrzeć, to mój młody non stop ma skok rozwojowy :p non stop jest niedobry, taki już z niego zajmujący typ :-p

Pustiszi po szczepieniach organizm jest słaby i nadwyrężony, różne chol.erstwa się mogą przyplątać... a ty wiesz że szczepić nie musisz... w Niemczech z tego co pamiętam szczepienia nie są obowiązkowe...

Vingus kurka niby nie sa ale no albo tym szczepie albo żadna a z drugiej strony nie wyobrazam sobie nie zaszczepić i kółko mojej irytacji sie zamyka :/

Kurcze u nas tez brak apetytu. Nie myslalam ze to od szczepienia ale teraz juz nie wiem. Niby czasowo sie zazebia. Szczepienie bylo w piątek a od soboty wieczor juz je mniej. Średnio kolo 100 wypija no ale w porownaniu z tym co bylo to malo...

Pustiszi to kiedy testujesz?:)
U mnie okresu od porodu nadal brak. Ale z tego co pamietam to z kuba tez dostalam 2mies po skonczeniu karmienia. Wiec teraz tez poczekam jeszcze z max miesiac I pojde najwyżej. A wlosy tez mi leca. Co prawda tragedii jeszcze nie ma ale garstka przy kazdym czesaniu wyłazi :/

reklama
hallo
Dona rehabilitacje i cała reszta zajmuje jednak zas do tego dochodzi pewnie ćwiczenie w domu i ma się pewnie wrażenie,że brakuje dnia.
Dobrze,że są efekty pozytywne i w badaniu pociecha Twoja bardzo dobrze wypadła,także tylko się cieszyć.
Wszyztko to trwa,ale będzie dobrze...

Moja Kinga też z tych drobnych tylko ekhmmm ona wystartowała z wagą ur 4090 g a wa,zyla ostatnio przy szczepieniu 5960g niestety przez ta chorobe pewnie spadła :( tyle walki o każdy gram,ml wypijanego mleka a tu potem tak się przytrafi...
Także jak na 4 miesiące taki przyrost,hmm nie jest aż tak super,ale może taka jej uroda cóż

Ależ jest ciepło,po tym deszczowym tygodniu to dobrze,niech jest fajnie,tylko mi szkoda,bo z malą nie wychodzimy na spacer wcale,bo na razie nie możemy a w domu tak ciepło :( otwieram okna ale mimo wszystko.

Kinga na krorki rękaw,bo cienkim pajacu była wilgotnawa,to bez sensu,bo potem to ziębi przecież.

Oczywiście dopajam,nie wypija mi tego dużoale zawsze coś teraz npo 40 ml,wczesniej 30 ml no i mleko tak pije bo pije,tak powoli,widac że te ciepło jej nie służy...

No jutro mamy kontrolę małej jak po tych zastrzykach będzie,kaszelek ma,ale nie tak często,kaszel po takiej chorobie to chyba dłużej się utrzymuje hmm??

Co do przesuwania w łózeczku,to własnie w tym tygodniu to zaobserwowalam też,że Kinga w poprzek lózeczka i kopie w szczebelki :-) na początku myslałam,że to wina podwyższenia materaca i stąd te turlanie.

Włosy też mi wychodzą bardzo,muszę sobie coś zakupić,np Seboradin na wyadanie włosów,są szampony i ampułki

Ostatnia edycja:
Do góry