reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

właśnie ja 1 słysze że się nie daje wit D

4 :) kurcze no 3 już go tak w pachwiny i w pośladki odpiłowują że ho ho i te oponki na nóżkach cierpią :) i jak zje to juz te rzepy nie nachodzą na obrazek ten pasek tylko na te ucha
no chyba ze jeden rzep na obrazek to drugi na ucho rzepa trzeba zaczepić ---- ale już dwa rzepy na obrazek nie zaczepią się O ! :)
o gondoli zapomniałam już 2 tyg temu ... ;/ spacerówa poszła w ruch

Inomama zdrówka !!
Anbas - ach bym poszła do fryzjera tylko kto mi go tu przyprowadzi do domu ?? :)

reklama
Dziewczyny pomocy!

Dziecko rano o 5 w miarę ładnie się z cyca napiło a o 8 cyca niet i płacz. Nie wiem o co kaman. Potem ulewanie, a od 11 do 12 wzdęcia i ból brzuszka.

Potem doszłam do wniosku że może od wczorajszej pizzy zjadłam trochę bo nie wychodziliśmy z domu po szczepieniu żeby znowu jakiegoś zapalenia płuc nie złapać a mąż po 21 wrócił więc z głodu bym skonała.

Teraz o 12 ściągnęłam laktatorem pokarm bo już musiałam i nie wiem czy mu go dać czy wylać. Jak długo może być ta pizza w pokarmie?

Wszystkim choruszkom zdrówka bo widzę że wirusy znów panują.

Pustiszi 4 ? Ile malutki waży? Na 3 jest napisane że do 9kg więc liczyłam że jeszcze długo.

Inomama no super by było tylko z tą organizacją będzie ciężko

Ostatnia edycja:
Cleopatra może brzuszek boli i dlatego...
Inomama zdrówka:*

My dajemy jeszcze vit d+k a niedługo będzie sama d do 1rż.(nawet jak dziecko jest na sztucznym to D się podaje)
Pampersy zaczęliśmy niedawno dopiero3:-) mała ogólnie jest drobna-aczkolwiek wagowo idzie idealnie bo do tej pory 250g tygodniowo(1kg na miesiąc),czyli teraz ma ok.6kg,za to długa jest :-D bo w 2mies.10cm urosła :-)

Kurdę musze brwi wydepilować<czyt. lecieć do kosmetyczki> a lecę lecę i dolecieć od paru tyg nie mogę:baffled:

Hej,
Ja tylko na chwilę.
Inomama zdrowiej natychmiast!
Ja mam w zaleceniach po szpitalu mam, że wit K+D podawać do ukończenia 3 miesiąca.
A teraz podsumowanie większej części mojego dzisiejszego dnia ;-)
1397142635034.jpg

Załączniki

• 1397142635034.jpg
    1397142635034.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 64
Super fryzura :)

A ja w czarnej d...pie z przygotowaniami. Dzwoniłam do m i ma focha, że jak wróci z delegacji będzie musiał pomóc, no ale z 3 to ja nie dam rady i już....:rofl2:
Och i się wyżaliłam....

cleopatra - no właśnie u mnie na 3 pisze od 5-9 / a na 4 piszą że od 7-18 kg (wersja chyba dla nie wiem no jak w morde strzelił dla mojego jak znalazł) a 3 jak stringi prawie ...
a nie wiem ile waży bo 2 tyg temu jak z nim stawałam wychodziło 7 kg a dopiero mamy wizyte 24 to sie dowiem

Siva - GUUUT !!!! :)

reklama
siva, swietna fryzurka, lekkie zaciecie punkowe ;)
dodam jeszcze tylko, ze masz piekne zęby :)

ja podawalam KiD do konca 3 miesiaca, teraz podaje tylko D

cleopatra, moze po szczepieniu nie ma apetytu?

inomama, zdrowka dla ciebie!

Salli, super, ze u ciebie wszystko dobrze :) caluski dla Oliwki

U nas fajny dzien, ale meczacy/
Najpierw USG na bioderka, potem szczepienie na meningokoki

USG dobre, kolejna kontrola juz niepotrzebna,
Spotkalismy sie za to z dwiema dziewczynami z ktorymi elzalam na porodowce :) kazda ze swoim malym synkiem. Super to bylo, takie spotkanie po 3 miesiacach :)

Sczezpienie chyba ok, znowu nic nie plakal, teraz go lekko nozna pobolewa, marudzi i nie ma apetytu. Za chwile kapiel i spanko, oby nic byla dobra.
Leos wazy juz 6.300, prawie podwoil wage urodzinowa :)
waga miedzy 45 a 50 centylem, wiec super, wzrost na 90 centylu, wiec tez dobrze :)

Do góry