reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Czarni- biedna odpoczywaj i Kuruj sie!!! Dużo zdrowia życzę i żeby szybko przeszło !! My myslalysmy ze ty już na porodowce, ale jak jeszcze mała w brzuszku to super!!! Jeszcze raz zdrowia!!!

reklama
Witam ponownie:)

Ale nas leniuch złapał za nogi.. Staram się nie drzemać w ciągu dnia, bo wiem, co mnie potem w nocy czeka. Dlatego chodzę trochę jak takie Zombi:) W telewizji nic ciekawego. Słowem-nudy jak psu z budy:)

Obiecuję sobie, że Mszę dla dzieci będę omijać z daleka w tym kościele. Jak ten ksiądz krzyczał do tych dzieci, w sensie mówił bardzo głośno i hiperwyraźnie. Zwłaszcza jak na końcu wyrazu była literka "m". M jak masakra:) No ale ostatecznie nie dla niego szłam do Kościoła więc wytrwałam:) Gdy rozpiełam mój zielony worek i ludzie zobaczyli mój brzusio, to czułam się non stop pod obstrzałem. Urodzę im tam, czy też nie. Czasami ludzi nie rozumiem. Skoro wyszłam z domu, zjawiłam się tu czy tam, to chyba jasne, że czuję się na tyle dobrze, żeby wyjść z domu i poprzebywać trochę między ludźmi. A im się wydaje, że gdzie się nie pojawimy, to zaczniemy rodzić:p

Ada1989, zarządzamy Ci pełną mobilizację! Też chcę widzieć wieczorem info, że torba spakowana!:-)

Czarni, 3maj się dzielnie i uważaj na siebie. Jak coś nie teges, to zgłoś się na IP. Bądź przede wszystkim dobrej myśli:-)

Rany, jeszcze jedna doba i koniec zaciskania nóg:) Bo jeszcze trochę to będę miała zakwasy w udach:) Z resztą nie ma co tak się wzbraniac i intensywnie o tym myśleć, bo wywołamy wilka z lasu:)

Ja teraz poszlam tylko do Lidla i mojego ulubionego second handu (chcialam jakas szmatke dla siebie a oczywiscie skonczylo sie na trzech ciuszkach dla Zuzi, nie moglam sie powstrzymac, bo sa sliczne) i wrocilam zmeczona :dry:

Czarni duzo duzo zdrowka slonce! Lez w lozku i wygrzewaj sie, wypoczywaj i zbieraj sily bo niedlugo Ci beda potrzebne!

Magda no ja mojemu rano powiedzialam, ze poszukam jeszcze czegos innego, ale i tak sie pewnie skonczy, ze zrobie rezerwacje w tej pierwszej, ktora znalazlam, bo naprawde nie mam sily szukac, a poza tym nie wiem dokladnie czego on chce. No i sie zgodzil. Ta druga restauracja pewnie by mu sie bardziej podobala, ale co z tego jak i tak juz nie bylo miejsc. Trudno, oddal sprawe w moje rece wiec jest po mojemu :-p A Ty ile juz schudlas?? Mam nadzieje, ze jutrzejsze wyjscie do pracy Cie nie zmeczy za bardzo.

caroline brawo dla meza!!! super, ze piec naprawiony, oby wytrzymal jak najdluzej! :-) Ja tez mam tylko 2 pary jeansow ciazowych, ale mam kilka ladnych bluzek, wiec moze cos z tego wybiore, zreszta nie mam innego wyjscia, bo juz raczej nie bede jutro po sklepach gonic, najwiekszy problem to buty, bo ja teraz caly czas w adidaskach smigam a tu by pasowalo jednak cos elegantszego :confused:

muuum to be strasznie wspolczuje tych przejsc, dobrze ze juz jest lepiej. Tez bym pewnie mega panikowala jakby malenstwo sie nie ruszalo, ale z drugiej strony moze i lepiej, ze oszczedzil Ci kopniakow w zoladek w takiej chwili. Trzymaj sie i duzo zdrowka zycze!

Indziorka Tobie tez zdrowenka!

Wlasnie zjadlam wielka miche salaty i chcialam wziac sie za prasowanie, ale cos czuje, ze wskocze do wyrka...

Jezu dziewczyny wlasnie weszlam na facebooka i przeczytalam wiadomosc od bliskiego kolegi mojego F, ten kolega jest z meksyku, ale mieszka w Barcelonie, napisal ze w Boze Narodzenie zamordowano jego matke, siostre i siostrzenca, a ojciec lezy w szpitalu :szok::szok::no::no: no i ze on juz tam wrocil. Jestem w mega szoku i tak strasznie mi przykro, az slow mi brak...

Cześć dziewczyny,

wpadam na chwilke życząc Wam SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU i tym co mogą szampańskiej zabawy.

U mnie wszystko świetnie. Lilianka jest przesłodka. Cały czas śpi, musimy ją budzić na posiłki więc tak naprawdę jeszcze się nią nie nacieszyliśmy bo w domu jakby dziecka nie było.

Pozdrawiam i w wolnej chwili napiszę więcej.

No i mamy ponad 1000 stron
Aninek
super, że jednak gdzieś wychodzicie. W przyszłym roku już pewnie nie będziecie mieć takiej okazji, więc korzystajcie. To u mnie odwrotnie, OM 27.01, a z USG to skacze, raz 23.01, raz w powrotem 27.01. Ale znając nasze przypadki w rodzinie obstawiam dzień babci lub dziadka, bo u nas wszystko pomieszane i jak jest tylko jakieś święto w miesiącu to wtedy muszą rodzić się dzieci. Mój P. ur w dzień matki, moja córka w 1.04 (prima aprilis), chrześnica oczywiście pospieszyła się i urodziła się w moje urodziny, teściowa z 3.05 czyli święto. To tylko niektóre bliższe przypadki. Byle by nie rodzić 6.01 (trzech króli), bo to zdecydowanie jeszcze za wcześnie :-D
Magda mi znowu powróciły kiepskie i czujne nocki, a już tak fajnie przesypiało się całe noce, nie licząc wizyt w toalecie. Dzisiaj tłukłam się do 2. Czyli 2 godz. odkąd się położyłam do łóżka
Caroline dobrze, że chociaż macie ciepła wodę i że mężuś się postarał
Czarni mi też już zmniejszył się obrzęk przy dziąsłach, smarowanie pomogło.
Mamaaga super, że się odzywasz i takie kochane maleństwo już macie.

Czarni dobrze ze sie odezwalas, odpoczywaj i nabieraj sil
Mialam nadzieje ze sie zalapie na 1000 stronke ale w takim tepie w jakim piszecie to wcale nie dziwota ze juz 1001 mamy ;-)

Aninek
strasznie mi przykro z powodu kolegi. Ja kiedys mialam wspolokatora z Meksyku i on mi opowiadal jaka tam jazda w ich kraju jest. Wszystko zwiazane z tymi kartelami narkotykowymi. Straszn tragedia stracic rodzine w takich okolicznosciach. Mam nadzieje ze mimo wszystko noc Sylwestrowa wasza bedzie udana.

MamaAga super ze Lilianka taki aniolek :) Jeszcze bedziecie mieli szanse nia sie nacieszyc

A ja jakieś napięcie w dole brzucha czuje , niby miesiaczkowe albo nie sama nie wiem :/
no Ada- ja torbę spakowalam :) ciekawe jak u ciebie?? :)

witam się wieczornie
jeeeju wczoraj byłam bez ciepłej wody i już teraz wiem jaki to luksus móc się wykąpać :szok::-D

maonka no to rzeczywiście u Was ciekawie z tymi urodzinami :-D
mamaaga4 super że się odezwałaś - niech mała zdrowo rośnie i będzie dla was pociechą ;-)
aninek ja nie mogę uwierzyć że takie rzeczy się dzieją :-( to co się dzieje na tym świecie przekracza już wszelkie granice :-(
biłka wytrwasz do wizyty ;-) miejmy nadzieję że następne stycznióweczki rozpakują się już w nowym roku.. :tak:
czarni dobrze że się odezwałaś :tak: kuruj się i oszczędzaj !
indziorka tobie też dużo zdrówka!

ja właśnie z braku innych zajęć zaczęłam oglądać jakiś film o szkodnikach na tv puls.. a później na tvp1 bedzie jakiś melodramat - dzisiaj mam jakieś zmienne humory więc melodramat w połączeniu z filmem katastroficznym to mieszanka odpowiednia na wieczór :-D miłego wieczorka stycznióweczki ;-)

reklama
Witam się i ja po serii skurczów;-)

Było ciężko, ale poleżałam i przeszły. Coś tylko często do wc latam, ale udaję, że nic się nie dzieje:unsure: Jednego jestem pewna. W poprzednich ciążach nie dotrwałam do tego etapu, więc aż się boję myśleć, co się jutro wydarzy. No nic. Rano jadę pozałatwiać ważne sprawy i jak je wyjaśnię, to już mi wszystko jedno:-p

Czarni
cholerka, no współczuję Ci strasznie. W sumie, to oby to był poród, a nie coś innego. Trzymam kciuki, żeby szybko wszystko przeszło, cokolwiek by to znaczyło;-) Dobrze, że napisałaś!

Indziorka
kuruj się słońce. Że też teraz Cię coś wzięło. Przytulam i zdróweczka życzę:sorry:

Aninek współczuję Ci z powodu kolegi. Straszna historia. Nie wyobrażalna. Aż słów brak:blink:
Co do spadku wagi, to od wczoraj mi zleciało 2kg. To na prawdę dziwne, bo nic w diecie nie zmieniłam i nigdy tak nie miałam. Fajnie, że F pozwolił Ci zdecydować samej o tej knajpie. Musi Ci bardzo ufać. To super:happy2:

Maonka
szkoda, że też źle sypiasz po nocy, ale mnie to troszkę pociesza, że nie jestem z tym sama. Kurcze, chciałabym dziś pospać, bo rano muszę być wcześnie na nogach:sorry:

MAMAAGA
super, że malutka się tak dobrze chowa. Oby tak dalej! No i pisz jak tam u Was, bo jesteśmy ciekawe;-)

Do góry