Czesc dziewczyny
Ja dzisiaj rano bym chetnie dluzej pospala to obudzialam sie o 6 i trzeba bylo wstac na morfoilogie i mocz bo w sr mam wizyte, a przed kazda robie badania, jutro pewnie znowu pobudke bede miala i zasnac nie bede mogla :/ Dzis wizyta u poloznej ciesze sie i czekam z niecierpliwoscia bo od wczoraj wieczorem cos nie czuje ruchow maluszka, wprawdzie juz tak bywalo, ale troszke sie niepokoje wiec mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze jak posluchamy serduszka.
Tyle wczoraj popisalyscie, ze nie wiem od ktorej zaczac, mam nadzieje, ze nie pomine nikogo i odpowiem kazdej
Afja - anetka ja tez wczoraj wzielam sie za sprzatanie bo maz mi troche pomogl w sb robil kolo domu tak u rodzicow pozostalo nam zabrac sie dopiero w nd za wszystko :/ I wieczorem jak sie polozylam to mnie taki bol dopadl z lewej strony w kregoslupie az do noogi ze dlugo nie moglam zasnac i musialam co chwila wstawac, az wkoncu przeszlo, eh.
Talentu do spiewania tez nie mam niestety dlatego planuje zakupic jakies cd dla malucha aby gralo, bo ja falszuje strasznie ;p
aninek cudne prezenty malutka dostala
EmiliaM milo ze do nas zajrzalas
Wspolczuje choroby synka zycze mu zdrowka :*
elisse do urzadzania pokoiku naszego smyka to jeszcze sporo czasu urzadzimy go jak sie urodzi dopiero, tak trzeba bedzie nowe forum stworzyc juz po porodzie aby kontaktow nie urwac mam nadzieje, ze takie nasze forum powstanie i wtedy bedziemy moglyu pochwalic sie dzieciaczkami i pokoikami
My tez takie marynarskie dodatki morskie chcemy na poczatek, bo taki szkrabek jeszcze nie pwoie nam co tak naprawde mu sie podoba, ale z wiekiem napewno chcemy taki zeby mozna bylo szybko i bez wielkich remontow zmieniac dodatki wraz z upodobaniami dziecka
Harry Potter uwielbiam, choc nie lubie fantazji tak mnie wciagnol ze sie oderwac nie moglam
deszczyk wlasnie sluchalam tych kolysanek obie sa cudne, i cd na allegro widzialam tylko sie zastanawiam jeszcze ktore wybrac czy turnaua czy cos z najtanszych wersji nieznanych wykonawcow, ale jakos nie ma mozliwosci posluchania kto jak spiewa :/
Co do pamieci ja wczoraj sie wscieklam zawiesilam na szafce kolo lozka karteczki przylepne i polozylam dlugopis obok zakazalam mezowi odklejania bo w ciagu sekundy zapominam co chcialam zrobic i co pomyslalam, wiec od teraz szybko lapie cos do pisania i kreslam, aby mi nie ucieklo (teraz tez wlasnie zapomnialam co mialam kupic eh ) co mam wam odpowiedziec rowniez musze notowac, jeszcze nigdy az tak z moja pamiecia zle nie bylo i mam nadzieje ze to tylko przejsciowe bo az przerazajace, kiedy mi ktos cos mowi a ja za dwie sekjkundy nie wiem co :/
Kaja28 przyjaciele w uk, hmmm wspolczuje ze i Wy sie nacieliscie, niestety ja mam zdanie tylko jedno o przyjazni za granica,jakakolwiek nie bylaby wczesniej w Pl w uk jej niema licza sie pieniadze, doswiadczylam tego na wlasnej skorze oraz poznalam wiele osob oszukanych w ten sam sposob :/
Ja uwielbiam takie dluzsze sweterki do polowy bioder mam takich kilka i teraz w ciazy mieszcze sie w nie idealnie, a ze brzuszek mam pileczke to fajnie go eksponuja i oczywiscie sa cieplutkie dla maluszka i dla mnie
Jeden ostatnio w bon prix zamowilam, chcialam poslac linka ale niestety juz go niema :/ ale za mto sa inne tez fajne. I Najwiecej mam z reserved czesto tam sa niedrogie a wlasnie jak dlamnie idealna dlugosc i styl
Magda z uk Ja rowniez czuje sie lepiej po wizycie na BB i jak ma jakis problem to moge sie tutaj wyzalic, nikt mnie nie skrytykuje a pocieszy zawsze
Daj znac jak po nocy z dziewczynkami, mam nadzieje,ze obeszlo sie bez wizyty w szpitalu, a to tylko jakas niedoleczona infekcja a nie pogorszenie sie astmy, moejgo meza mama rowniez ma astme (pali do tego papierosy) przykra choroba bardzo meczaca, ale da sie z nia zyc wiec wierze ze bedzie dobrze z twoimi coreczkami :*
-caroline- "Kwiat pustyni" to jedna z moich ulubionych ksiazek, po przeczytaniu koniecznie musialam obejrzec film, rewelacja,byc moze ogladalas juz tez film bo i w tv lecial "Wyznania gejszy" ale ja polecam ksiazke, tez wciaga
Nie wiem czy jest ksiazka ale swietny film z serii boolywood (ja nie lubie takich ale ten jako jedyny z nich mnie chwycil za serce) "Nazywam sie Khan i nie jestem terrorysta" rewelacja
baska201 zdrowka zycze
Ja zmykam dzisiaj zabiegany dzien wiec moze wejde wieczorkiem dopiero na chwile zajrzec co u was jesli nie zasne zbyt wczesnie
Milego dnia :*