Hej dziewczyny
Witam się poniedziałkowo.
Dzisiaj znowu pospałam do godz. 10.
Magda_z_uk jak córcia ?
Byliście w szpitalu, czy zasnęła bez kaszlu ?
green flower dziękuję za pomoc odnośnie wrzucenia fotek
Idę na śniadanko.
januarka zazdroszczę wizyty w środę...ja mam dopiero wizytę za tydzień we wtorek, a już nie mogę się doczekać co u mojego synusia
Gosia!!! macica ćwiczyła skórcze henrixa, czy jakoś tak się to nazywa.
Pojawiaj się u nas częściej, bo dawno Cie nie widziałam
Alicja32 ja też dzisiaj zero weny i leń ... jeszcze siedzę w piżamie
baska201 zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Ciebie, bo widzę, że schorowana przyszła mamuśka...pisz też częściejdo nas...pozdrawiam
aninek do 2.30 w nocy na bb, ja już o tej porze chrapie
EmiliaM to długo męża nie było widzę...ale jeszcze 2 dni i będzie rodzinka w komplecie
Marzenixx trzymaj się na tym pogrzebie i głowa do góry...uważaj na siebie i maluszka w brzusiu
agaagaaga14 widzę, że wszystkie mamuśki kupują butelki Avent Natural; ja mam kupioną 125ml... :-)
Witam się poniedziałkowo.
Dzisiaj znowu pospałam do godz. 10.
Magda_z_uk jak córcia ?
Byliście w szpitalu, czy zasnęła bez kaszlu ?
green flower dziękuję za pomoc odnośnie wrzucenia fotek
Idę na śniadanko.
januarka zazdroszczę wizyty w środę...ja mam dopiero wizytę za tydzień we wtorek, a już nie mogę się doczekać co u mojego synusia
Gosia!!! macica ćwiczyła skórcze henrixa, czy jakoś tak się to nazywa.
Pojawiaj się u nas częściej, bo dawno Cie nie widziałam
Alicja32 ja też dzisiaj zero weny i leń ... jeszcze siedzę w piżamie
baska201 zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Ciebie, bo widzę, że schorowana przyszła mamuśka...pisz też częściejdo nas...pozdrawiam
aninek do 2.30 w nocy na bb, ja już o tej porze chrapie
EmiliaM to długo męża nie było widzę...ale jeszcze 2 dni i będzie rodzinka w komplecie
Marzenixx trzymaj się na tym pogrzebie i głowa do góry...uważaj na siebie i maluszka w brzusiu
agaagaaga14 widzę, że wszystkie mamuśki kupują butelki Avent Natural; ja mam kupioną 125ml... :-)