reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam po dlugiej nieobecnosci;) U nas pomalutku do przodu mala niegrzeczne ale jeszcze nhie chodzi co mnie martwo no ale czekamy...
gonia jako mezatka hmmmm tak jak zawsze tyle ze obraczka na palcu ;D

Caroline jaki9e to slodziutkie tewz bym sie po`ryczala ;)2qwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww1 1o1 wysyla ze mna wiadomosci haha ;D

Jutro was nadrobie i wiecej skrobne

reklama
afja no właśnie totalnie mnie zaskoczyła bo jakas skora do okazywania czułości nie była nigdy więc tym bardiej byłam zaskoczona - ajjj co bym dała żeby moja ala nadstawiała polika na całusa :-) całuśny ten twój mały mężczyzna :-)
gosia czeeeeekamyyy na relacje :-) a co do chodzenia to mojego kuzyna córa zaczęła chodzić chyba około 16/17 miesiąca.. i jeździli z nią po lekarzach, kupowali stosy specjalnych butów a ona miała po prostu swój moment i tyle.. była zdrowa, nóżki ortopedycznie też wszystko ok, bioderka w porządku miała.. także czekaj kochana cierpliwie bo to nastąpi w najmniej odpowiednim momencie.. :-)

a my dzisiaj zostawiliśmy malą u dziadków od 9-16.. a my robiliśmy maraton po sklepach bo teraz mamy etap kupowania płytek, paneli, włączników światła itd.. multum tego w sklepach a jak przychodzi co do czego to dramat i nie ma z czego wybrać :szok: także padam z nóg :-(

Wczorajszy post pisałamz córcią ayszedl jak wyszedl teraz mala spi Mężuś w sklepie wiec mam chwile by skrobnac cos ;) Co do chodzenia Ona jest bojazliwa widze to ze sie boi ;) No coz w ponb bd dzwonic sie umawiam z rehabilitantka i pojde luknac co i jak do kontroli bo stresik jest ;/ Wlasnie spi ogolnie to ona jest taka wrazliwa tylko by calusy dawala ;p i przytulala sie co nie zmienia faktu ze charakterek itemperament ma ;D
Jeżeli chodzi o wesele pierwsze zdj na facebooku pewnie widzialyscie reszta bd do tyg i filmiki haha;D Milena byla bardzo grzeczna i pelna gracji ;D Wszyscy w szoku jaka ona grzeczna niezle sie bawila i ze wszystkimi tancowala;) O 22 jednak poszla do domu spac ;D My balowalismy do 5 rano goscie dopisali jedzenie pyszne nie zaluje zmiany lokalu aczkolwiek mielismy problem z kelnerem nie byl zbyt przyjazny dla niektorych gosci ale kiazdy sie swietnie bawil i nie narzekal;) KOnkursy byly swietne takze dj sie spisal;) Ogolnie to na plus i zaluje ze to sie skonczylo bo nawet moj powiedzial ze super i przezyl by to jeszcze raz ;)

Ale wam suweaczki zapylaja oooo Caroline a jak brzusio ? oby chlopak wymarzony byl ;D

Afja a ty koniec marca usg

ps wlasnie moj przyszedl z piekna roza takze milosc kwitnie ;D haha

-carolina- wizytę mam też 26.03 ale bez usg, pewnie usg wypadnie mi na początek kwietnia....
gosiu w suwaczku mam o tydzień do przodu ;) także wg. schematu badań usg po 21 tc....
kopie mnie już maleństwo, że hohohohhh ;)

A Adaś ma już 16 ząbków i mega zabawy mamy w karmienie misiów xD choć przyznam, że przy posiłkach od kilku dniu towarzyszy nam miś który karmiony jest przez Adasia <3 i jest to niekiedy uciążliwe heheh

Gosia o twojej rocznicy ślubu to ja będę pamiętała doskonale bo my z moim mężusiem się poznaliśmy 1.03 tylko że 2005 roku :-) także ty za rok świętujesz pierwszą rocznicę ślubu a ja 10 rocznicę poznania :-) doszliście już do siebie po ślubie? jak wrażenia? :-)
Anetka zazdroszczę kopniaków - mój brzdąc ani drgnie co mnie już powoli martwi.. :-( ale czekam cierpliwie :-)

a ja dzisiaj na obiadek majstruję sosik śmietanowo-brokułowy i makaronik :-) także uciekam do garóóóów :-)
aaa... i ciężka noc za nami - ząbki się pchają i jstem ciekawa ile to jeszcze potrwa zanim wyjdą :-(

ps jak tam nasze chorowitki? już zdrowi wszyscy?

Witam...
ale tu pustki...
ja też jakaś zapracowana jestem, czasu brak.
U nas ponownie chorobowo, tym razem ospa!, Maja jest strasznie obsypana ! pewnie Asia zarazi się od siostry...
pozdrawiam...

-caroline- a ja się zaczęłam martwić, bo nie dość, że intensywnie czuje ruchy, które zresztą czasem już nawet widać(!), to są bardzo nisko, wręcz na podbrzuszu... tak nisko jest ciąża :(

oszczędzam się jak mogę... ale cóż przy małym 15mc to ciężko...:/

witam,we srode mam usg wiec moze w koncu maluszki ujawnia swoja plec ;)
natalka biega jak szalona po calym mieszkaniu i od dwoch dni mimo,ze gorne dwojki wychodza to w nocy tylko dwie obudki i oby juz nie bylo czesciej ;)
pozdrawiam wszystkie m,amuski i maluszki:-)

reklama
hej kochane

ale mnie tu długo nie było.. jakoś nie umiałam sie zmobilizować i włączyc laptopa.. szybciej sie przegląda neta na tablecie..

Ala - no to trzymam kciuki żeby płec sie ujawniła.. może będzie 3 chłopaków.. choć może lepiej nie..

gosia- wszystkiego naj naj..na nowej drodze.. :) będziecie wspominać ten dzień do końca życia.. moja płyta z wesela już prawie się zdarła..

co do chodzenia to nie ma się czym martwić.. przyjdzie czas przyjdzie rada.. u mnie też kuzyna córka późno chodzic zaczeła.. a od siostry amelcia
ma 8 miesięcy i jeszcze nie raczkuje.. więc nie ma co się przejmować.. jeszcze się nabiega w życiu..
Gonia -- dużo dużo zdrówka...

gratulacje wychodzących ząbkow..:) i wyczekanych chłopczyków..

Ja jutro wracam do pracy ;( beeeee.. już chodze jak bomba zegarowa .. ale jeden jest plus obiecano mi większość 1 zmian... więc jakoś to będzie.. Teoś zostaje z teściowa <olaboga> ale mam nadzieję że też jakoś bedzie..
miałam wam napisać jak po diecie z octem jabłkowym.. powiem wam tak.. piję 3 butelkę.. ale nie regularnie bo z moją pamięcią to jakoś kiepsko ostatnio.. siku sie chodzi po tym gorzej niż w ciąży.. ale to znak że wypłukuje wode z organizmu i faktycznie po tygodniu ubyło mi prawie 2 kg.. i moje po ciązowe wielkie uda sie zmniejszyły.. co mnie bardzo cieszy.. i celulit jakby zmalał.. poza tym co zauważyłam... moje wypróżnianie sie o wiele poprawiło juz nie chodzę 3 razy w miesiącu a 3 razy w tygodniu.. z tym też walczyłam od porodu i chociażby tylko dlatego postanowiłam pić go dalej.. co jeszcze się zmieniło włosy sie mniej przetłuszczają moje syfy znikneły cera sie o wiele bardziej poprawiła paznokcie też twarde i piekne.. prawie same plusy..:) no poza smakiem... obecnie piję jak się mi wspomni i waga zależy - jak jest tydzień gdzie sie pilnuje i kolacje jem przed 18 i wypijam ten ocet przed spaniem później nad-czo to waga spada a jak sobie znowu pofolguję to rośnie jakiś 1-2 kilo.. mam nadzieję że jak pójde do pracy to nie bede miała czasu na podjadanie i w końcu waga na stałe poleci w dół.. tym bardziej że jestem załamana widząc moją kumpele po ciązy wygląda jak przed.. ani jeden fałdki waga tylko kilo jej zostało.. bez rozstępów.. ahh no cóż..

teraz właśnie ide do niej za chrzestną dla małego i nie mam pojęcia co kupić na pamiątkę.. bo dostanie na pewno fotelik do karmienia.. ale na pamiątke to nie wiem czy krzyżyk czy obrazek anioła stróża czy sztućce srebrne.. nie mam pojęcia..

no to trzymajcie się buziaki..:) :* dla was i waszych maluchów..:) :*

Do góry