ada1989
Mama Konradka :)
Magda ja tak mam właśnie jak mnie łapia skurcze, chodzi mi właśnie o nogi, z tym że u mnie bardzo często łydki nie uda, to na następny dzień ledwo nogi stawiam z tym balem to własnie szkoda bo sie nastawiłam, dobrze że Konradowi nie mówiłam, ale M nagadałam że pójde i w ogóle tez myślał że będę tam a tu lipa, jak poszliśmy to sie okazało że bez rodziców juz sama na siebie sie wkurzam przez takie zakręcenie
Muuum to be no tak w Londynie to pl sklepów troche jest i duże) u nas ledwie 2 a co do ciast to ja nigdy wcześniej nie piekłam jak teraz, bo właśnie mi nie wychodziły, a w ciąży jakoś ręke mam:-)
mnie od mniej więcej wczoraj męczy katar, jedna dziurka prawie ciągle zapchana gdzies w zatokach i juz tone chusteczek zużyłamKonrad też ciągle ma zapchane ja nie wiem czy ten spray coś daje
Muuum to be no tak w Londynie to pl sklepów troche jest i duże) u nas ledwie 2 a co do ciast to ja nigdy wcześniej nie piekłam jak teraz, bo właśnie mi nie wychodziły, a w ciąży jakoś ręke mam:-)
mnie od mniej więcej wczoraj męczy katar, jedna dziurka prawie ciągle zapchana gdzies w zatokach i juz tone chusteczek zużyłamKonrad też ciągle ma zapchane ja nie wiem czy ten spray coś daje