madziamadzia
Fanka BB :)
Jeśli pozwolicie, to i ja się przyłączę. Jestem mamą 2 - letniej Hanusi - małego urwisa ;-) W poniedziałek byłam u lekarza potwierdzić ciążę i fasolka rośnie, serduszko bije ;-) Termin mam na 6 stycznia, chociaż o porodzie wolę nie myśleć.
U nas to był "złoty strzał" Staraliśmy się od jakiegoś czasu o dzidziusia, a ostatnio stwierdziliśmy, że zrobimy sobie 2-3 miesięczną przerwę w starankach, 29 kwietnia nie dostałam miesiączki i od tak zrobiłam 1 maja test, no i niespodzianka była super :-)
Dorotqua myślę, że jak lekarz jest ok, to bez problemu powinien wypisać Ci L4. Mija ginka zawsze mi się pytała czy chcę zwolnienie. Teraz jestem z nią umówiona na wizytę pod koniec czerwca i idę wtedy na L4
agusix86 witaj i gratulacje :-)
milusia83 śliczna fasolka
asaiczek18 nie czekaj do jutra, tylko jedź jak najszybciej do szpitala
U nas to był "złoty strzał" Staraliśmy się od jakiegoś czasu o dzidziusia, a ostatnio stwierdziliśmy, że zrobimy sobie 2-3 miesięczną przerwę w starankach, 29 kwietnia nie dostałam miesiączki i od tak zrobiłam 1 maja test, no i niespodzianka była super :-)
Dorotqua myślę, że jak lekarz jest ok, to bez problemu powinien wypisać Ci L4. Mija ginka zawsze mi się pytała czy chcę zwolnienie. Teraz jestem z nią umówiona na wizytę pod koniec czerwca i idę wtedy na L4
agusix86 witaj i gratulacje :-)
milusia83 śliczna fasolka
Dopiero dziś wróciłam z wyjazdu, od wczoraj krwawienie. Wczoraj wyłaziły ze mnie dosłownie jakieś pęcherze krwi ( nie umiem tego inaczej opisać) i boli brzuch tak jakbym dostała okres . Dziś również leci krew ale bez żadnych pęcherzy. Jutro mam wizytę u gin na godz 15. Strasznie się boję i już się nastawiłam,że to koniec ! Długo nie trwało moje szczęście, 16 się dowiedziałam a 19 już chyba po wszystkim
asaiczek18 nie czekaj do jutra, tylko jedź jak najszybciej do szpitala