reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Jeśli pozwolicie, to i ja się przyłączę. Jestem mamą 2 - letniej Hanusi - małego urwisa ;-) W poniedziałek byłam u lekarza potwierdzić ciążę i fasolka rośnie, serduszko bije :-D;-) Termin mam na 6 stycznia, chociaż o porodzie wolę nie myśleć.
U nas to był "złoty strzał":-D Staraliśmy się od jakiegoś czasu o dzidziusia, a ostatnio stwierdziliśmy, że zrobimy sobie 2-3 miesięczną przerwę w starankach, 29 kwietnia nie dostałam miesiączki i od tak zrobiłam 1 maja test, no i niespodzianka była super :-):-D:-D
Dorotqua myślę, że jak lekarz jest ok, to bez problemu powinien wypisać Ci L4. Mija ginka zawsze mi się pytała czy chcę zwolnienie. Teraz jestem z nią umówiona na wizytę pod koniec czerwca i idę wtedy na L4 :tak:

agusix86 witaj i gratulacje :-)

milusia83 śliczna fasolka :tak:

Dopiero dziś wróciłam z wyjazdu, od wczoraj krwawienie. Wczoraj wyłaziły ze mnie dosłownie jakieś pęcherze krwi ( nie umiem tego inaczej opisać) i boli brzuch tak jakbym dostała okres :shocked2::no:. Dziś również leci krew ale bez żadnych pęcherzy. :no: Jutro mam wizytę u gin na godz 15. Strasznie się boję i już się nastawiłam,że to koniec ! :no: Długo nie trwało moje szczęście, 16 się dowiedziałam a 19 już chyba po wszystkim :(

asaiczek18 nie czekaj do jutra, tylko jedź jak najszybciej do szpitala

reklama
Asiaczek nie czekaj nigdy z taka sytuacja ja przeciagnelam pewna sytuacje z pierwsza ciaza i stracilam dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Witam nowe mamusie na forum
Madziamadzia tak jest chyba zawsze starasz sie nic, przestajesz boom

madziamadzia agusix86 witajcie!!
madziamadzia a wiesz ja tez tak miałam, od listopada się staraliśmy i nic a ze 2 miesiące temu odpuściliśmy i prosze :))))
dorotqua nie pomoge niestety bo nie pracuje w PL, ale zawsze można lekarza zapytać ;)

u nas dziś piękna pogoda, zaliczyłam z synkiem 2 spacerki i teraz mały ogląda bajke a potem spać idzie :)podobno przez tydzień ma być ładnie, zobaczymy....

Dzięki, Kajuś, nawet nie wiesz, jak bardzo. Tylko teraz nie wiem, jak wkleić więcej niż jeden, bo każdy następny wywala poprzedni... help.

Dorotqa - ja bym nie ryzykowała. To za duży stres i taka praca nie nadaje się dla matki z maluszkiem w brzuchu. Ja się poświęcałam i pracowałam całe 2 ciąże i to był błąd, więc teraz przy trzeciej nie zamierzam. Moja dzidzia jest najważniejsza, a praca nie zając, jak to mówią :-). Lekarza najwyżej zmienisz, jak nie zrozumie powagi sytuacji.
Madziamadzia i Agusia - gratulacjie witajcie w klubie.
Niebieska i wszystkie babki na styczeń - cześć małym brzuszkom w 5-6 tygodniu!

U nas też piekna pogoda... czuje mega zmeczenie cały dzien byliśmy u znajomych na grilu :)

Dorotqa ja też bym nie ryzykowała... stres nie służy naszm dziedziaczkom :)

Witam nowe koleżanki...ja się jeszcze nie orientuje kto jest kto :)

Witam Wszystkie Styczniowe Mamusie, ja również dołączam do tak zacnego grona. Jestem po raz drugi wciąży i jetsem mega szczęśliwa z mężem. U lekarza byłam ale usg nie robił stwierdził że jeszcze za wcześnie. Nie mam żadnych dolegliwości na szczęście tak jak i w pierwszej ciąży czułam się super. Życzę Wam i sobie szczęśliwych rozwiązań:-)

Hej :)
Ja też niestety poroniłam :( w poniedziałek dostałam krwawienia ze skrzepami. wczoraj powtórzyłam test i jest już negatywny. więc się z wami żegnam. życzę szczęśliwych miesięcy do stycznia :)

reklama
Do góry