reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Hej

Jak zwykle nie śpię o tej porze kiedy M na rano idzie:sorry: może to i lepiej bo na 9.30 wizyta więc zdążę wszystko ogarnąć do tej pory:) jeszcze leze w łóżku i pisze z telefonu, zaraz wstaje, kąpiel, sniadanko a Kondzia obudze później, niech sobie pośpi :)

Miłego dnia laseczki :)

reklama
witajcie z rana.
wczoraj sie cieszylam,ze cala nocka spokojna,ale dzis to 3 razy pobudka i do wc.masakra jakas.
na dodatak jakies koszmary mialam.
dzis juz niestety koniec pieknej zlotej jesieni i za oknem deszczowo i zimno.
milego dnia zycze:-)

Dzień dobry!
Mam nadzieję, że dziś wieczorem Was nadrobię.
A tym czasem mam dzis pierwsze zaliczenie na uczelni, trzymajcie kciuki!
I oczywiście wizytę u lekarza z usg !

Mąż zawiesił żyrandol z hipciem w pokoju maleństwa - prześlicznie wygląda :) Wieczorkiem wstawie zdjecie.

Miłego dnia Wam życzę:-)

Hej dziewczyny, nasza mała nas straszy, bo wczoraj wieczorem nie było wariacji jak co dzień. Jedynie kilka słabszych kopniaków. Położyłam się do łóżka, bo wtedy jeszcze bardziej wariuje, ale dalej było jakoś tak mało i słabo- może ze dwa, trzy ruchy. Dzwonię teraz do lekarza swojego, ale ciągle ma zajęte. Jak się dodzwonię to będę więcej wiedzieć co dalej robić..

Ja juz tez witam sie z herbatka z mlekiem :-) Obudzilam sie jakos o 5.30, skurcz mnie zlapal, potem cos spac nie moglam, wiercilam sie z boku na bok przez godzine, ale w koncu jeszcze zasnelam. O 10 wizyta u poloznej. Tak pisalyscie ostatnio o pobieraniu krwi, no i mi chyba beda dzis pobierac. Na szczescie mi zyly dobrze widac, wiec nie powinno byc problemu. A poza tym mam dzis wolne. No i chyba wozek dzis przyjdzie, bo wiem ze dotarl juz z Polski do Londynu :-)
Januarka moje zle humory na szczescie trwaly tylko jakies 3 dni, choc i tak nie moglam ze saba wytrzymac, do tego pogoda byla wstretna, jak szlam ulica to mi sie ryczec chcialo. A co do podswiadomego stresu to ja niestety czesto to mam, zawsze jak np mialo byc jakies bardzo wazne wydarzenie dla mnie, albo jakis lot samolotem gdzies pierwszy raz, to niby wszystko ok, ale brzuch mnie bolal masakrycznie wlasnie z takiego stresu. Wspolczuje Ci przezyc z brzuszkiem dzis rano.
Ada powodzenia na wizycie!
Alicja milego dnia :-)
Anetka trzymam kciuki za zaliczenie!!!!! &&&&&&& Fajnie, ze zyrandol juz zawieszony, zaczyna sie robic coraz przytulniej w pokoiku :-) Powodzenia na wizycie!

Alice88 może zmieniła pozycję? Najważniejsze,że się rusza:) ja tez miałam tak dwa tygodnie temu...przez dwa dni czułam bardzo słabo Małą, ale w koncu poczułam jak robi fikołka w brzuchu i teraz ciągle szaleje;) chociaż są dni,że kopie mniej. w każdym razie najważniejsze,że czujesz kopniaki! nic się nie martw:) i daj znać co powiedział lekarz

Alice jesli czujesz, ze w ogole sie rusza, to chyba wszystko ok, moze zmienila pozycje i slabiej ja czujesz, albo ma dzien lenia jak ostatnio wiekszosc styczniowek :-p
Mnie za to wczoraj przez chwile bolaly lewe zebra i sie zastanawialam czy to nie te slynne kopniaki w zebra :-D

Hej laski ;-) kolejna noc przespana do 10 jupi :-)
Za oknem masakra jesień w mniej pięknej odsłonie.
Dziś śniło mi sie że urodziłam dziecko w domu :-) i zamiast panikowac to byłam zła na siebie że ciuszkow nie przygotowałam :-D zadzwoniłam do szpitala ale pani powiedziała że za kilka dni przyjedzie zobaczyć dziecko urodzone 31 tygodniu więc zrobiłam co tRzeba wytarlam mała położyłam na wadze 3720 masakra tej wagi to ja nie zapomnę nigdy... I przyjechał mój mąż i co dziwne mój były chłopak jeszcze z czasów średniej szkoły i przyglądali sie dziecku zastanawiając sie do kogo jest podobne szok normalnie a co najlepsze jak chciałam pokazać że to dziewczynka nagle były tam jajka :-D już sama zeswirowalam :-D
Sny ciężarnych są niesamowite ;-) dziś już biorę sie za ciuszki może to jakiś znak że malenstwo będzie sie pchalo oby nie
Wstaje na śniadanko bo już mnie ciągnie do lodówki ;-)

reklama
witajcie ;-)
biłkabdg też myślałam o tych literkach ze scrable ale nie mam tej gry :-D ale mam kilka takich piankowych do zabawy literek to może ALA się ułoży :-D na pewno wyjdziesz pięknie na fotkach!
szylwias my musimy zrobić pokoik bo nasza sypialnia w tragicznym stanie jest i aż żal dziecko kłaść tam.. jakieś zacieki na ścianach bleeee.. a tak póki co ja planuję z małą spać w małym pokoiku a później około 4 m-ca ulotnię się do sypialni a na noc nianie elektroniczną zostawie.. taki plan a jak wyjdzie to życie pokaże :-D
magda z uk zazdroszczę tych imprezek z okazji halloween.. u nas to nie takie popularne a fajna frajda musi być z samych tych przebieranek itd.. oby katar minął jak najszybciej!!!
afja anetka czekamy na fotki :-)
czarni boskie sny :-D:-D:-D mi się ostatnio śniło że leżałam na rusztowaniu na 30 piętrze i bałam się zejść :-D

A ja dzisiaj od 8 na nogach ;-) zrobiłam sobie poranny spacerek po pieczywko i jestem jak nowo narodzona.. wzięłam się za sprzątanie łazienki bo przez ten remont dwa razy częściej trzeba ze ścierą latać.. ale w takim tempie to zdążę jeszcze pół chaty ogarnąć :-) jak ja lubie takie dni jak dzisiaj!
a co do remontu.. elektryka na wierzchu.. ostatnie poprawki równania podłogi i cegły na wierzchu :-) w sumie mój mężuś i teściu ładnie się wyrobili bo ekipa od regipsów ma wejść dopiero 12 listopada więc wszystko zgodnie z planem póki co :-D ale bałagan nieziemski - dlatego nie lubię remontów..
miłego dnia i postaram się wieczorkiem co nieco nadrobić na forum :-)

Do góry