reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
ooo super :) coraz więcej styczniowych mamusiek 2013 :)
jeszcze raz gratuluję i życzę szczęśliwych 9 miesięcy :)
mama styczniówka 2012 :)

no w końcu :)))
witam moje styczniowe mamusie :))
jestem prze szczęśliwa bo juz sie nie mogłam doczekać aż ktoś do mnie dołączy :)))
im więcej tym lepiej :)))

...Łezka kręci sie w oku, a to juz 2 lata jak ja sie dowiedziałam że będę styczniówką tylko 2011:)
Serdeczne Gratulacje dla styczniowych przyszłych mamuś...

Kasia i Nadia mamusia styczniowa 2o11:)

Witam się i ja:)
Moje drogie otóż jeżeli dobrze pójdzie wszyściutko to będę styczniową mamusią 2013r:)
Termin wypada na 1 stycznia, ale oczywiście wszystko musi potwierdzić lekarz, wizytkę mam zaplanowaną na 19 maja:) nie wiem czy nie pęknę i nie wcisnę się wcześniej - mój lekarz prywatnie ma i tak tłumy......

Gratuluję zafasolkowanym styczniowym mamusiom:)

Pierwszy test wykonałam 20 kwietnia, wyszedł cień cienia o czułości 20, wieczorkiem 10 wyszła doskonale, a na drugi dzien 25 już bardzo widoczna....

Cień cienia
IMG_2627.jpg

No i wszystko wiadomo:)
20120422611.jpg

Ostatnia edycja:
Witaj milusia :-) serdecznie gratuluję ja też przewidywalny termin 1stycznia ale oczywiście czekam na potwierdzenie od lekarza ja idę 10 a pierwszy test zrobiłam wieczorem 25 o 20 godzinie i od razu było widać 2 kreskę a kolejny zrobiłam na drugi dzień i też piękna i bardziej wyraźna i to był piękny prezent na nasza 5 rocznicę
A jak tam goko przygotowana jesteś na jutrzejsza wizytę :-) już nie mogę sie doczekać twojej relacji :-)

witajcie i pozwolcie ze i ja do Was dolacze.wedlug obliczen termin mam na 03.01.
na wizyte musze sie dopiero zapisac po nie dzieli bo u mnie w przychodni polozna na urlopie a do lekarza trzeba poczekac okolo 2 tygodnie.takze musze sie uzbroic w cierpliwosc:-)

reklama
Witamy witamy...

Agatko popraw sobie suwaczek..........:)

Kochane jak tam objawy są jakieś? Kurcze mnie dziś dopadły takie mdłości, że masakra....

Do góry