reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

pewnie ani się obejrzymy a to my będziemy gratulować mamusiom stycznia 2014 i życzyć im spokojnej ciąży :szok: tuląc w ramionach nasze malutkie pociechy :szok:

ja to bym już chciała czuć ruchy....

reklama
z niecierpliwością wyczekiwałam wątku styczeń 2013 :) łezka mi się w oku zakręciła... to już rok jak pojawił się mój Skarbek. Mój synuś choć urodził się 31.12.2011 to oficjalnie jestem stycznióweczką 2012 :) (miałam termin na 6stycznia)
GRATULUJĘ i życzę Wam spokojnych, bezproblemowych, zdrowych, wspaniałych, jedynych w swoim rodzaju 9 miesięcy (no już 8 miesięcy) :)
będę do Was zaglądać :) mam nadzieję że nie będziecie złe :-p

Gratuluje wszystkim obecnym juz na Styczniowkach 2013 mamusiom i tym co maja zamiar dolaczyc oraz tym co dolacza a jeszcze o tym nie wiedza:-D zycze spokojjych 8 miesiecy.

Niedoszla Styczniowa Mama 2012

No to i ja przywitam styczniówki2013 :) Też czekałam na ten wątek. Spokojnych i przyjemnych 9 miesięcy kochane!!

Moja Weronika w prawdzie styczniówka, ale leniuszek i urodzona w lutym :) A poczęta jakoś równy rok temu :)

Gratulacje laski! Czarni - nasza Asteria założyła pierwszy wątek i pierwsza urodziła :) Taka ciekawostka.

hahaha:D:D:D same styczniówki 2012 prawie piszą:D:D ale dziewczyny:D ja jako kolejna styczniowa mama życzę spokojnych i szczęśliwych kolejnych miesięcy ciąży!:) GRATULUJĘ!:D

Dzięki dziewczyny fakt same styczniowki 2012 ale co poradzić dopiero teraz dziewczyny będą sie dowiadywać chyba na razie jestem sama jako styczniowka ale cierpliwie poczekam na resztę

reklama
Goko ja o tobie kochana nie zapomialam broń boże ale tobie jeszcze grudzien wypada dlatego tak napisałam bo według @1styczeń a tobie to jak dobrze kolarze 30grudnia dlatego napisałam że jestem sama

Do góry