reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

MAMAAGA4 na pewno wszystko będzie dobrze :-) ja to jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży to chciałam wiedzieć co będzie :p

Co myślicie na temat wizyty u dentysty ? chodzi mi dokładnie o wyrwanie zęba (tylko ze znieczuleniem ) bo tak mnie boli w nocy ze nie mogę spać dziś tak się wymęczyłam mam nadzieje ze ta noc będzie lepsza. Czy znieczulenie ma jakiś wpływ na dzieciątko ? proszę was o rade i życzę spokojnej nocy :)

reklama
Mamaagasuper ze wszystko ok ;)
Szylwias nie wiem ale chory zab tez zatruwa, najlepiej skonsultuj to z ginem albo tym stomatologiem pewnie nie raz taki przypadek mial

aaa 12 skonczylam tak sie ciesze :)

Heloł

U mnie dlaszy ciąg pochmurnych dni ale całkiem ciepło wiec super pogoda na spacer przynajmniej słonce nie bedzie grzac :tak:
Zaraz sie wybieramy na ryneczek po jakieś warzywka i jakiś obiad wkońcu trza zrobić :tak:

Kurcze jakoś dziwnie mi herbata smakuje, smak ma dziwny, chyba w ciązy jestem :-D

Co do włosów i paznokci to włosy mam grubsze i lepsze natomiast paznokcie jak były kiepskie tak i są...:baffled:

A ja witam się po śniadanku i to jakim...;-) Jajecznica z kurkami...mmmm...miodzio:tak: A żeby nie było zbyt różowo to strasznie męczy mnie alergia, kicham strasznie i oddychać nie mogę, wszystkie leki mi odstawili w ciąży i było ok a teraz masakra. Muszę się umówić do alergologa ale pewnie trochę poczekam na wizytę a do tego czasu się chyba uduszę:baffled:

kolejne gorące dzień dobry ;) Postępów w naprawie klimatyzacji w firmie brak... ech szkoda gadać. Jeszcze jakieś 2 godzinki względnej temp., ale za chwilę wejdzie nam słoneczko i będziemy jak na patelni...
Mamaaga - wszytko będzie dobrze, skoro takie szczegółowe badania dobrze wychodzą to nie może byc inaczej, ale trzymamy kciuki do ostatniego wyniku.

A właśnie, zrobiłam ten słynny test z sody ;)))) i zupełnie nić mi się nie zapieniło, czyli zgodnie z ludową instrukcją obsługi , powinna być dziewczynka, z kolei wszyscy patrząc na mnie mówią chłopak :))) Czyli jestem w punkcie wyjścia :)))) Na dwoje babka wróżyła.
Ciekawa jestem czy Wy robiłyście i czy była jakaś magiczna reakcja chemiczna ?

hehe no to zobaczymy co bedzie a na usg nic Ci nie zasugerowali?
jak nie zapomne to w sobote zrobie ten test

reklama
Do góry