reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

MAMAAGA4 na pewno wszystko będzie dobrze :-) ja to jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży to chciałam wiedzieć co będzie :p

Co myślicie na temat wizyty u dentysty ? chodzi mi dokładnie o wyrwanie zęba (tylko ze znieczuleniem ) bo tak mnie boli w nocy ze nie mogę spać dziś tak się wymęczyłam mam nadzieje ze ta noc będzie lepsza. Czy znieczulenie ma jakiś wpływ na dzieciątko ? proszę was o rade i życzę spokojnej nocy :)

reklama
Mamaagasuper ze wszystko ok ;)
Szylwias nie wiem ale chory zab tez zatruwa, najlepiej skonsultuj to z ginem albo tym stomatologiem pewnie nie raz taki przypadek mial

aaa 12 skonczylam tak sie ciesze :)

Heloł

U mnie dlaszy ciąg pochmurnych dni ale całkiem ciepło wiec super pogoda na spacer przynajmniej słonce nie bedzie grzac :tak:
Zaraz sie wybieramy na ryneczek po jakieś warzywka i jakiś obiad wkońcu trza zrobić :tak:

Kurcze jakoś dziwnie mi herbata smakuje, smak ma dziwny, chyba w ciązy jestem :-D

Co do włosów i paznokci to włosy mam grubsze i lepsze natomiast paznokcie jak były kiepskie tak i są...:baffled:

A ja witam się po śniadanku i to jakim...;-) Jajecznica z kurkami...mmmm...miodzio:tak: A żeby nie było zbyt różowo to strasznie męczy mnie alergia, kicham strasznie i oddychać nie mogę, wszystkie leki mi odstawili w ciąży i było ok a teraz masakra. Muszę się umówić do alergologa ale pewnie trochę poczekam na wizytę a do tego czasu się chyba uduszę:baffled:

kolejne gorące dzień dobry ;) Postępów w naprawie klimatyzacji w firmie brak... ech szkoda gadać. Jeszcze jakieś 2 godzinki względnej temp., ale za chwilę wejdzie nam słoneczko i będziemy jak na patelni...
Mamaaga - wszytko będzie dobrze, skoro takie szczegółowe badania dobrze wychodzą to nie może byc inaczej, ale trzymamy kciuki do ostatniego wyniku.

A właśnie, zrobiłam ten słynny test z sody ;)))) i zupełnie nić mi się nie zapieniło, czyli zgodnie z ludową instrukcją obsługi , powinna być dziewczynka, z kolei wszyscy patrząc na mnie mówią chłopak :))) Czyli jestem w punkcie wyjścia :)))) Na dwoje babka wróżyła.
Ciekawa jestem czy Wy robiłyście i czy była jakaś magiczna reakcja chemiczna ?

hehe no to zobaczymy co bedzie a na usg nic Ci nie zasugerowali?
jak nie zapomne to w sobote zrobie ten test

reklama
Do góry