reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

zyczenia-narodziny-dziecka.jpg

madziu serdeczne gratulacje !!
Witaj dzieciątko :)

reklama
Asia1313 Dobrze, że już z ciśnieniem ok. Oby do końca obyło się już bez żadnych ekscesów. Odpoczywaj.

Ada Nie poganiam Cię absolutnie z tym zamkniętym, chciałam się tylko upewnić czy zauważyłaś wiadomość. Także nie bierz do głowy, wykuruj się. Mam nadzieję, że GP coś Ci da na to choróbsko, bo jak sama zauważyłaś w ciąży jest totalna lipa jeśli chodzi o to co można stosować. Powiem Ci, że ja powoli wracam do życia, a wzięłam póki co 5 tabletek. W tym tempie do poniedziałku powinno być przyzwoicie. Zdrówka życzę!:tak:

Magda Brawo! Gratuluję! Z Marcelka kawał chłopczyka :-)

No to jestem:)

Madziu gratulacje dla Ciebie i Marcelka:) Życzę Wam samych szczęśliwych i przeżytych w zdrowiu chwil:) Dzielna dziewczynka:)

Indziorka, to prawda Sudety są niedocenione. Na początku byłam sceptyczna co do wyjazdu w te góry przed kilkoma laty, ale jak już tam byłam, to bajka:) Nie byłam jeszcze nigdy w Bieszczadach:( Ale nadrobię:) Ogólnie to jestem zakochana w Krakowie, a wystarczyły mi 2 tygodnie wakacji. Szkoda, że tak rzadko tam bywam:(

Ada, Tobie też dużo zdrówka życzę. Ty się biedna też juz długo męczysz z tym cholerstwem. Jeśli chodzi o syrop *spam*, to ja nie byłam zachwycona jego działaniem. Taki słodki dodatek. Barzdiej pomagała mi matka natura i jej skarby: czosnek, cytryna, miód
i cebula. Raz musiałam się wesprzeć Apapem na gorączkę i Tantum Verde, ale to kilka dni raptem.

Kaju - miej się na baczności:) Wszystko będzie w porządku i mam nadzieję, że wytrwasz do 16:)

Ja już na dziś zmykam, idę zrobić kolację, bo Kochanie przyjdzie głodne z "el-ki". Potem szybka kąpiel i kilka chwil dla nas,a potem spaćku:)

Trzymajcie się ciepło:)

Kaja z tymi lekami to gp tez nie sa tacy chetni by dawac recepty, szczegolnie ciezarnym czy malym dzieciom i tylko profilaktycznie paracetamol, tak wiec go bralam i pomogl mi na goraczke i bol glowy ale na reszte juz nie, a ze ja chce miec caly i zdrowy zoladek to na razie go nie biore, bo po co sie faszerowac skoro to nic nie daje.... tak ostatnio tydzien temu u gp uslyszalam, ze mam "tylko" przeziebienie i tylko brac paracetamol bo nic innego on nie moze mi dac, tylko nie wiem czy to przeziebienie takie "normalne" skoro wszyscy po kolei mamy identyczne objawy, to mi raczej na jakies grypsko albo wirusa wyglada:/ jak chodzi o zamkniety to juz powinnas miec dostep;) zdarzaja sie czasem ludzie ktorzy sie denerwuja na takie rzeczy, więc proflaktycznie przeprosiłam, w końcu sama chciałam byc moderatorem:-)

Magda jeszcze raz gratulacje!!!!

reklama
Magda_z_uk Gratulacje!!!:-)

Synek piękną ma wagę, siostrzyczki pewnie nie mogą się go doczekać!
Ależ Ci zazdroszczę, moje marzenie to mieć trójeczkę dzieciaczków:tak:
Odpoczywaj ile możesz i nabieraj sił dla Marcelka ;*

U nas sytuacja się po woli normuje, Adaś już na raz ładnie się najada i nie marudzi; rośnie Nam w oczach;)

Do góry