reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kochane, pisze tutaj ostatni mój post.
Miło mi było bardzo przez te dwa lata.
Przezyłam z Wami wspaniała przygodę, ale nie pozwole aby ktos mi ubliżal, obrażal mnie nazywając bachorem i wyśmiewał moje wypowiedzi.

Pisałam juz rano do bestyji do czego nulini równiez ironizowała i teraz zdecydowałam o odejściu z forum całkowicie.
Szkoda moich nerwów, mam naprawdę dosyć problemów prywatnych aby tutaj jeszcze się denerwować.

Na koniec tylko jedna rada - nigdy nie piszcie co Wam lezy na sercu bo jak widzicie nie jest to tutaj mile widziane. Tylko niektórzy maja prawo tutaj pisac to, co uwazaja za słuszne według siebie i uważaja się za nietykalnych.

Uwazajcie na siebie, buziaki

reklama
ja tam kiedyś sama biszkopty upiekłam, teraz nie posiadam piekarnika :zawstydzona/y::sorry2:
na urodziny mimi chcę coś wymyśleć
jak nie wymyślę nic to zrobię tort w kształcie autka z gotowych spodów, szaaaaał

wolałabym coś bardziej oryginalnego, zobaczymy co czas pokaże, a moja ulubiona masa to z białej czekolady , mniaaam

Joasienka ja Was rozumiem całkowiecie że mnie usunęłyście i powtórzę raz jeszcze NIE MAM WAM TEGO ZA ZŁE! Wiem że w każdej chwili mogę się do Was zwrócić na priv. Niestety tak wyszło i pretensje w tej chwili mogę mieć tylko do siebie że brakowało mi czasu dla Was :zawstydzona/y: Pozdrawiam wszystkie mamuśki z zamkniętego bardzo serdecznie :)

madzia, i tak powinna zareagować mądra, rozsądna, dorosła kobieta, a nie rzucać pretensjami i się obrażać :)

Jak co miesiąc, 3-go dnia miesiąca, Tosia została zważona i zmierzona.
W miesiąc przytyła 300gram i urosła 1cm waży 13,5 kg i mierzy 89cm :)

a ja mówię "dzień dobry" :tak:
dawno tu do was nie zaglądałam.

u nas po staremu. Szymuś rozrabia na całego i "ćwiczy" swoje malunki na ścianach w każdym pokoju. A ja latam z gąbką i je zmazuję.

pozdrawiam

Hej dziewczynki:)

Opsss^^ Widzę że sie gorąco zrobiło...;) ....:)

Wpadam na chwilkę, Nadia chora, leków masa... zostawiłam wczoraj w aptece ponad 100...
Sterimar baby, otrivin, jakies gumy do zucia na noc no i osłone w kroplach... masakra...

Moje KOchane Stycznióweczki po Roku czasu Remontu, ciezkiego remontu, pragnę się Pochwalić za na naszą rocznice 17 pazdziernika Świętujemy także "Parapetówkę"

Tak juz koniec:) Nareszcie

reklama
ariska pomysłu jeszcze nie mam, jedynie wiem że ten tort w kształcie auta można zrobić ze spodów gotowych okrągłych , a masę samemu :tak:

zobaczymy co mi do stycznia wpadnie jeszcze do głowy

Dzisiaj robiliśmy masy do tortów z kremu russel , kawową , kakaową , orzechową , łatwizna :-D
mam kolejny przepis na masę , lub na bazę do masy

katka duuużo zdrówka , nie znam nikogo kto teraz nie choruje, lub jego dziecko , paskudny okres się zaczął:-(

wracajcie do zdrowia

i super że remont się kończy, rewelacja

Do góry