reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Julka myślę, że nie umarło tylko zrobiło się ciepło, a jeszcze do tego majówka i większość spędza czas na słoneczku. My też po kilka godzin spędzamy na dworku bo tam przyjemniej niż w domu. Tym bardziej, że ostatnio kisiliśmy się w zarazkach bo Dominik miał niestety zapalenie płuc.
Dziś pogoda już niestety gorsza, szkoda.

ooo
ja zaglądam codziennie, ale sama sobie odpisywać nie będę :sorry2:
bo faktycznie cisza, ale nie dziwę się
lepiej się spędza na dworze dzień niż w domu przed kompem, dzisiaj się popsuła pogoda, a tak to większość dnia na polu jesteśmy

My tez od tygodnia na dzielczce siedzimy a dopiero od wczoraj mam tutaj net wiec wczesniej nawet nie mialam jak zajrzec:-(

U nas pogoda super,cieplo i caly dzien jestemy na dworze:-)

cześć co do pogody to w kratkę jest :sorry:
ja nie lubię jak pada , bo spędzamy mniej czasu na dworze.

mały śpi na balkonie, dotlenia się

umie nowe słowa:-
tałta(auto)
sześć , cześć (cześć)
koc
cyc
buty

dzisiaj powiedział "koc" pierwszy raz
poza tym ma bogaty słownik, ale nie zawsze chce powtórzyć słowa , zależy od humorku

Hej Dziewczynki. Ja tez dlugo nie pisalam bo bylam u rodzicow a tam internet to jakas masakra. Pogoda ladna to tez czlowiek wiecej na powietrzu przebywa niz w domu. Choc wczoraj to jakas tragedia byla, dzis niby slonce ale tez tak chlodniej. Narazie moje dziecie spi, a ja odpoczywam. 3majcie sie dziewczynki i pozdrawiamy

Hej kochane. Ja tak jak wszyscy korzystam z pięknej pogody. Tycjan chodzi po ogrodzie za rączkę, czasami sam kawałek idzie ale jeszcze troszkę się boi. Sam się cieszy jak przejdzie sam kilka metrów. Pediatra mówi, ze Tycjan jest bardzo duży i mamy mu dac czas, przynajmniej nie będzie miał krzywego kręgosłupa.

Pozdrawiam Was serdecznie :)

klaudia - Michaś dużo już mówi .

katka - jak tam remont? kiedy macie w planach zamieszkanie ?

reklama
Witam, ja jakoś nie mam głowy do pisania, jesteśmy zmuszeni się przeprowadzić i mam mętlik w głowie :zawstydzona/y:
nie podoba mi się ta cała sytuacja, ale cóż....

michał zna nowe słowa,
zobacz, patrz, ciocia....
dzisiaj zrobił siku na ziem i mówi :zobacz...:sorry2:

Do góry