reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ale tu cisza dziewczyny gdzie Wy jesteście?

Ja gotuję obiadek, Maciuś ma drzemkę, a mąż śpi po nocce.
Ogarnęłam z rana mieszkanko co by było czysto.

Katka, to prawda super prezent na dzień kobiet:-)
Klaudia, wiesz jak to jest przy dwójce małych dzieci, większość z nas ma jedno dziecko i krucho z czasem a co dopiero dwójka. Na pewno jak się ogarnie z tym wszystkim to zajrzy na bb.

Hejka, u nas po staremu
pogoda się popsuła, tata w domu, na dworze pada, e .....

blondi no to napisałaś to co ja wcześniej :tak:
że Weronika pewnie zabiegana jest teraz rozumiem to ;-)

jedyne co , to znowu się spotkałam z tysią, następnym razem zapraszam do siebie :-D

no ostatnio puściutko, ale sama też mniej zaglądam , nie ma kiedy :no:

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaczki , do zobaczonka

kurcze ale tu cisza. ja dawno nie zagladalam, bo u siostry siedze (urodzila niedawno dzidziusia) i jak na zlosc, rozchorowalam sie ja i moja Gabi. Masakra jakas. Odezwijcie sie dziewczynki co u was!!!

nikola , wracajcie szybko do zdrowia

u nas średnio, mały źle śpi w nocy, wstaje po 6 , dzisiaj o 5 :confused2:
jestem zmasakrowana, mam nadzieję że to chwilowe (trwa już z 2 tygodnie)

poza tym stara bida.......

reklama
ależ tu ruch :-p dawno nikt nie pisał, ja sama czytam codziennie, ale czasu w dobie brak żeby wszystko ogarnąć ;-)no i coś skrobnąć :-p

Blanka lula, ja siedzę i popijam cofkę i mam mega LENIA :szok: jak wstanie to zjemy obiad i znowu na dwór, bo choć rano padało to teraz pogoda się wyklarowała i jest pięknie i cieplutko :tak:

Hej dziewczyny, czy Wy też jesteście takie padnięte po całym dniu na dworze ???? ja normalnie wymiękam czasem - chyba nadmiar powietrza mi szkodzi :-D:-D

Pzdr

Do góry