reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Batonik, dokładnie, też pisałam w którymś poście, że ja forum traktuje jako formę relaksu i na pewno nie obrażę się na żadną z was tylko dlatego że ma inne zdanie niż ja. Zżyłam się bardzo z Wami :) W maju stuknie 2 lata:tak:

ja to pierwsza do tego rodzaju spotkań ;) swoją drogą to w czerwcu pojechalismy na wczasy do Władka z forumową ciotką ;-) i było ssuuuuuuuuuppppppeeeeeerrrrrrr, poznałyśmy się na forum, na innym wątku i od tego czasu średnio raz na 3 miechy się widzimy, trzeba podtrzymywać relacje córki z zięciem :-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D

reklama
Oj oj dziewczyny, grożę paluchem;-) Długo mnie nie było, a tu taka afera?? No i po co? Przecież to była wymiana zdań pomiędzy Ariską i Klaudią, a wtrącanie się tylko zaogniło sytuację. Dziewczyny są obie dorosłe i chyba każda z nich potrafi sama bronić swoich racji. No, ale skoro się wtrąciłyście to i ja napiszę kilka zdań, a co tam;-) Rozumiem racje i jednej i drugiej. Tylko nikt chyba nie wziął pod uwagę faktu, że każdy człowiek jest inny i każdy radzi sobie w inny sposób.
Szanuję Ariskę za to, że potrafi pięknie walczyć o zdrowie swojej Michasi i to co pisze, nawet jeśli jest napisane ostrym tonem, brałabym sobie do serca. A co do Klaudii, to tak łatwo też bym jej nie oceniała, bo (Klaudia sorki) mam wrażenie, że pisze w sposób lakoniczny i nie do końca zawsze można wywnioskować pełen obraz tego co ma do przekazania.
Tylko wiecie co, nasuwa mi się jedna myśl, czy my jesteśmy tutaj od oceniania siebie nawzajem, obrażania? Czy może raczej od tego, aby mieć trochę odskoczni od codzienności, spędzenia miło czasu (choć wirtualnie)?
Katka nie gniewaj się na mnie, ale wydaje mi się, że jeśli nawet Ariska nie przypadła ci do gustu to można to napisać w sposób delikatniejszy, bo zawsze trzeba mieć szacunek do człowieka, bez względu na to ile ta osoba ma lat. Napisałaś, że masz 19 lat, ja jestem dokładnie o tyle starsza od ciebie, i choć nie oceniałam nigdy ciebie przez pryzmat twojego wieku to teraz niestety zastanawiam się czy jednak tak nie robić.

Batonik my mamy fotelik na tył roweru.

A ja chora jestem, dzisiaj śmigam do lekarza:-(

Do góry