reklama
katka ciekawa sprawa pewnie Nadi by sie spodobało:-)
U nas też ząbkowanie na całego, chociaż ostatni tydzień był najgorszy, bo wyrzynanie 4 dolnych zbiegło sie z trzydnówka i już ledwo dawaliśmy rade Gabrysia ciągle marudziła, płakała, nie chciała jeść a do tego gorączka powyżej 38, masakra.
Dobrze że mamy juz to za sobą
U nas też ząbkowanie na całego, chociaż ostatni tydzień był najgorszy, bo wyrzynanie 4 dolnych zbiegło sie z trzydnówka i już ledwo dawaliśmy rade Gabrysia ciągle marudziła, płakała, nie chciała jeść a do tego gorączka powyżej 38, masakra.
Dobrze że mamy juz to za sobą
ariska
Fanka BB :)
a to napewno 3dniowka byla?? a nie temperatura od zebow
klaudia - pisałaś o kombinezonach a ja się zastanawiam czy nam też nowy by się nie przydał bo ten co mamy już ciasnawy się robi ale nie chciałabym kupować już nowego, mam nadzieję ze powoli mrozy zaczną odpuszczać i nadejdzie wiosna.
szarcia
06.2009/01.2011
dziekujemy za oddane głosy i poprosze o jeszcze kazdego dnia mozna głosowac a link jest w mojej sygnaturze. Dzieki
Batonik jedź na ta impreze i nie rób sobie wyrzutów. Nic sie blani nie stanie jak na jedna noc zostannie z dziadkami. ty sie wybawisz i bedziesz usmiechnieta i zadowolona a blania nawet nie odczuje tego, ze mamy nie było.
Klaudia ładne pierniczki i napewno smaczne.
Ariska co do zabków to Piotrusiowi wychodziły wszystkie po kolei, wiec nie ma zasady, ze najpierw 4 a potem 3.
Katka fajne oswietlenie, ale czy mozna je wyłączyc, bo moze nadii sie nie spodoba i wtedy bedzie zonk.
Niusia dobrze, ze juz za wami temperatura.
Batonik jedź na ta impreze i nie rób sobie wyrzutów. Nic sie blani nie stanie jak na jedna noc zostannie z dziadkami. ty sie wybawisz i bedziesz usmiechnieta i zadowolona a blania nawet nie odczuje tego, ze mamy nie było.
Klaudia ładne pierniczki i napewno smaczne.
Ariska co do zabków to Piotrusiowi wychodziły wszystkie po kolei, wiec nie ma zasady, ze najpierw 4 a potem 3.
Katka fajne oswietlenie, ale czy mozna je wyłączyc, bo moze nadii sie nie spodoba i wtedy bedzie zonk.
Niusia dobrze, ze juz za wami temperatura.
klaudia_mama
witam, wyszła nam kolejna trójka
biegunki okropne
pierniczki pycha...
samantaa szkoda nowy kupować, na ciuchach może poszukaj
nam się przydały te z allegro, już nawet na wygląd nie patrzyłam tylko na cenę
biegunki okropne
pierniczki pycha...
samantaa szkoda nowy kupować, na ciuchach może poszukaj
nam się przydały te z allegro, już nawet na wygląd nie patrzyłam tylko na cenę
Ostatnia edycja:
ariska
zielona ja nic o zebach nie pisalam tylko o tym czy temp od zebow nie byla
reklama
klaudia_mama
chłopaki się kąpią, ja idę kończyć kolacyjkę
Mam pytanie do Was, które dzieciaczki są w żłobkach i jak przeżywałyście rozstania i maluszki
Mam pytanie do Was, które dzieciaczki są w żłobkach i jak przeżywałyście rozstania i maluszki
Podziel się: