reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witam was, piekło się pierniczki i zdobiło :tak:

katka super gadżecik na sufit :tak::-D

Co do ząbków michałka, to najlepsze jest to, że wyszły mu 3 czwórki
tej ostatniej nie widać
były biegunki i katarek
a trójki chyba spoko..
wydaje mi się że większy szał przy czwórkach był :-)

reklama
katka ciekawa sprawa pewnie Nadi by sie spodobało:-)
U nas też ząbkowanie na całego, chociaż ostatni tydzień był najgorszy, bo wyrzynanie 4 dolnych zbiegło sie z trzydnówka i już ledwo dawaliśmy rade Gabrysia ciągle marudziła, płakała, nie chciała jeść a do tego gorączka powyżej 38, masakra.
Dobrze że mamy juz to za sobą:happy2:

klaudia - pisałaś o kombinezonach a ja się zastanawiam czy nam też nowy by się nie przydał bo ten co mamy już ciasnawy się robi ale nie chciałabym kupować już nowego, mam nadzieję ze powoli mrozy zaczną odpuszczać i nadejdzie wiosna.

dziekujemy za oddane głosy i poprosze o jeszcze kazdego dnia mozna głosowac a link jest w mojej sygnaturze. Dzieki :)

Batonik jedź na ta impreze i nie rób sobie wyrzutów. Nic sie blani nie stanie jak na jedna noc zostannie z dziadkami. ty sie wybawisz i bedziesz usmiechnieta i zadowolona a blania nawet nie odczuje tego, ze mamy nie było.

Klaudia ładne pierniczki i napewno smaczne.
Ariska co do zabków to Piotrusiowi wychodziły wszystkie po kolei, wiec nie ma zasady, ze najpierw 4 a potem 3.
Katka fajne oswietlenie, ale czy mozna je wyłączyc, bo moze nadii sie nie spodoba i wtedy bedzie zonk.

Niusia
dobrze, ze juz za wami temperatura.

witam, wyszła nam kolejna trójka
biegunki okropne :sorry:

pierniczki pycha...

samantaa szkoda nowy kupować, na ciuchach może poszukaj :tak:
nam się przydały te z allegro, już nawet na wygląd nie patrzyłam tylko na cenę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry