reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam Was, byliśmy wczoraj na dworze na moment w nowym kombinezoniku, wystarczy podgiąć rękawy i nogawice...:tak:

może będzie nawet na przyszły rok, albo chociaż na początek kolejnej zimy

Zaglądam tu ale cisza :-D

Dzisiaj mamy z W 6 lat jak jesteśmy razem:tak:

Witajcie.
Gabrysia sie zrobila cycuch, usypia tylko ze mna i musi miec policzek przy cycku :) Pozsatym ostatnio wiecej spi z nami ( i na spiocha po omacku szuka reka mame i tate) jest taka slodka :) Nauczyla sie pokazywac jakie to ona ma duze klopoty :) I tez wczoraj zobaczyla ze ma cien :) Dobrze ze juz "cieplej" sie zrobilo to sie wyjdzie na dwor. Busiaki i pozdrowionka

Hej dziewczyny dawno mnie nie było, mam problem.... Małej na dole jakos ząb 3 albo 4 z lewej strony bo z prawej ma juz 4 ząbka a z lewej zroił jej się taki bąbel wielki wczoraj jak wzieła cos do buzi rozerwała to sobie a dzis spowrotem jest bąbel a w środeku widac rope! pomocy nie wiem czy mam z tym jechac do lekarza czy to normalne prz ząbkowaniu??

A teraz co tam u mnie, hmmm Nareszcie coś sie dzieje, mieszkanie wygląda coraz lepiej o tak wyglądało jak poburzyli wszysko 20111209286.jpg20111209287.jpg20111209288.jpg

Tu juz powoli sie cos działo...20120116294.jpg20120116296.jpg

dzisiaj kamil ma zrobic zdjęcia jak wygląda na dzien dzisiejszy, postawiona juz narazie tylko z profili ścianka miedzy kuchnia a łazienką bo była tamta burzona i łazienka powiększana... szafa wnękowa tez narazie tylko z profili i podwiesili sufit w przedpokoju i łazience a z przedpokoju do kuchni wychodzi taki śliczny łuk który będzie podświetlony halogenami... a ja wczoraj skonczyłam drapac drugi pokój zagruntowałam i dzis mój tesciu będzie robic go goldbandem czy jakos tak ale ogólnie juz powoli widac ze cos sie dzieje... Ja dzis szkoła... hmmm

Prawko znow oblabe, nie chciała by zadna z was zdawac w kłodzku....brrr

na 20 lutego na 18,15 mamy do poradni pulmonologicznej z małą z tym zdjęciem ze szpitala klatki piersiowej...

u nas dalej mróz dlatego spacerki sobie odpuścilismy po ostatniej chorobie narazie!

reklama
Katko! Duzo wytrwalosci przy remoncie - wiem co to znaczy. Co do Nadulki, hmmm to jakis stan zaplany sie zrobil, lepiej idz do lekarza, zeby sie nie rozprzestrzenilo gdzies na gardziolko i dalej. Ja bym na twoim miejscu poszla, moze da cos do smarowania z antybiotykiem! Napisz co z Nadia jak cos!
Pozdrowionka

Do góry