reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Katka ja tez bym proponowala jechac do lekarza...zeby cos gorszego z tego sie nie zrobilo:-(

A u nas przebija sie lewa 4 tak w polowie a pozostane trzy 4 ida....Bartus marudny,dzis mial temp. tak sie wahała 37,8-38,5.....tak mysle ze to zabki a nie jakies wstretne chorobsko...

reklama
cześć Wam , u nas brrr zimno
kombinezony super, niby rozm 98 a ten jeden to ma tylko trochę rękawy za długie, nogawice jak do siedzenia w wózku w sam raz
dziewczyny , poszły głosy :-)

jestem podekscytowana, dzisiaj idę na warsztaty pieczenia pierniczków, mniaaam:-D:tak:

Hej weekendowo

głosy oddane ;-):tak:

brrr u nas znowu mega zimno :baffled: ehh niech już będzie wiosna :cool2: my dziś mieliśmy jechać na imprezkę do znajomych, ale mamy dylemat czy jechać, bo musielibyśmy Blanulca zawieźć na noc do mojej mamy :sorry2: a jeszcze nigdy się z nią nie rozstawaliśmy, jednak z drugiej strony to ostatnie chwile karnawału a my nigdzie nie byliśmy :baffled:

Klaudia super jak wrócisz to podeślij jakieś sprawdzone przepisy ;-) wow a Misiek ile zębolków ma :szok:

Pozdrawiamy gorąco BBciotki ;-)

Helouuu!!

i mamy wekkend!

Batonik!- Mogę Ci powiedziec tak, ja też nie lubiałam małej zostawiac wieczorami...czy tak jak ty masz w tym przypadku na noc... Ja od maja 2010 od kąd sie dowiedziałam ze jestem w ciąży byłam raz na weselu u kuzynki ale tylko do 10 wieczorem... powiem że "przydaje" sie taki czas dla siebie ja tez zadawałam sobie pytania czy isc na tą studniówke bo musiała bym małą zostawic z tesciową na noc a nigdy z nią na noc nie zostawała... ale jednak nie było żadnego problemu... Teraz sama sobie mówie że "naprawde potrzebna była mi chwilka zabawy!"

Claudia! to Michaś rządzi z zębolkami!!

A ja własnie wróciłam ze szkoły jestem u mamy i czekam na mojego K aż wróci ze Świdnicy ze szkoły i jadę do domku( do teściów) bo nawet autobusu do domu nie mam...

Dziewczyny z tym dziąsełkiem pojechałam jeszcze tego samego dnia... okazało sie że to ząbek...już wyszedł cały i zdrowy malutka była przez to taka marudna... i juz nie ma ropy...

kurde czy któras z was uzywa BObodent?? jak dla mnie to ta maśc to jakaś porażka normalnie... Zawsze uzywałam DENTINOX'N ale ktos mi polecił bobodent bo nizsza cena...jednak nie raz co tansze to tandeta...kurde małej nic nie daje ta mas... jak smarowałam jej dentinoxem przed spaniem to chwilka moment i spała....czy nawet w nocy jak płakała to orazu jej przechodziło...a po tym bobodencie nic!

Dziewczyny zastanawiamy sie z moim K nad takim cackiem do pokoiku Nadi co wy na to??
http://allegro.pl/gwiezdziste-niebo-led-100pkt-sufit-dla-dziecka-i2056415996.html

Ostatnia edycja:
Klaudia, to chyba Michaś jako pierwszy ma 3? Bo trójki to się późno wyrzynają chyba około 18 miesiąca. Cierpiał przy wyrzynaniu 3? Bo to nosowe zęby są.
OOkatkaoo, to się cieszymy że remont postępuje:tak:

Ja z Maciusiem wychodzę na spacerki krótsze jak jest mróz mniejszy niż -9, a jak jest więcej to też sobie odpuszczamy chyba że musimy na zakupy się udać:-)

reklama
Do góry