reklama
klaudia_mama
Fanka BB :)
zielona a pewnie że jestem, oby byłą okazja je wypróbować
klaudia_mama
mrozów też nie chcę, bo właśnie o to mi chodzi że jak będzie tak pierońsko zimno to nie wyjdziemy i wtedy kombinezony będą leżeć
klaudia_mama
Witam Was, byliśmy wczoraj na dworze na moment w nowym kombinezoniku, wystarczy podgiąć rękawy i nogawice...
może będzie nawet na przyszły rok, albo chociaż na początek kolejnej zimy
Zaglądam tu ale cisza
Dzisiaj mamy z W 6 lat jak jesteśmy razem
może będzie nawet na przyszły rok, albo chociaż na początek kolejnej zimy
Zaglądam tu ale cisza
Dzisiaj mamy z W 6 lat jak jesteśmy razem
klaudia_mama
Dziękuję, a tu puściutko ostatnio....
ja mam też mało czasu, ale z 2 razy dziennie dam radę zajrzeć
ja mam też mało czasu, ale z 2 razy dziennie dam radę zajrzeć
nikola1811
Mama Gabrieli
Witajcie.
Gabrysia sie zrobila cycuch, usypia tylko ze mna i musi miec policzek przy cycku Pozsatym ostatnio wiecej spi z nami ( i na spiocha po omacku szuka reka mame i tate) jest taka slodka Nauczyla sie pokazywac jakie to ona ma duze klopoty I tez wczoraj zobaczyla ze ma cien Dobrze ze juz "cieplej" sie zrobilo to sie wyjdzie na dwor. Busiaki i pozdrowionka
Gabrysia sie zrobila cycuch, usypia tylko ze mna i musi miec policzek przy cycku Pozsatym ostatnio wiecej spi z nami ( i na spiocha po omacku szuka reka mame i tate) jest taka slodka Nauczyla sie pokazywac jakie to ona ma duze klopoty I tez wczoraj zobaczyla ze ma cien Dobrze ze juz "cieplej" sie zrobilo to sie wyjdzie na dwor. Busiaki i pozdrowionka
ookatkaoo1993
Hej dziewczyny dawno mnie nie było, mam problem.... Małej na dole jakos ząb 3 albo 4 z lewej strony bo z prawej ma juz 4 ząbka a z lewej zroił jej się taki bąbel wielki wczoraj jak wzieła cos do buzi rozerwała to sobie a dzis spowrotem jest bąbel a w środeku widac rope! pomocy nie wiem czy mam z tym jechac do lekarza czy to normalne prz ząbkowaniu??
A teraz co tam u mnie, hmmm Nareszcie coś sie dzieje, mieszkanie wygląda coraz lepiej o tak wyglądało jak poburzyli wszysko
Tu juz powoli sie cos działo...
dzisiaj kamil ma zrobic zdjęcia jak wygląda na dzien dzisiejszy, postawiona juz narazie tylko z profili ścianka miedzy kuchnia a łazienką bo była tamta burzona i łazienka powiększana... szafa wnękowa tez narazie tylko z profili i podwiesili sufit w przedpokoju i łazience a z przedpokoju do kuchni wychodzi taki śliczny łuk który będzie podświetlony halogenami... a ja wczoraj skonczyłam drapac drugi pokój zagruntowałam i dzis mój tesciu będzie robic go goldbandem czy jakos tak ale ogólnie juz powoli widac ze cos sie dzieje... Ja dzis szkoła... hmmm
Prawko znow oblabe, nie chciała by zadna z was zdawac w kłodzku....brrr
na 20 lutego na 18,15 mamy do poradni pulmonologicznej z małą z tym zdjęciem ze szpitala klatki piersiowej...
u nas dalej mróz dlatego spacerki sobie odpuścilismy po ostatniej chorobie narazie!
A teraz co tam u mnie, hmmm Nareszcie coś sie dzieje, mieszkanie wygląda coraz lepiej o tak wyglądało jak poburzyli wszysko
Tu juz powoli sie cos działo...
dzisiaj kamil ma zrobic zdjęcia jak wygląda na dzien dzisiejszy, postawiona juz narazie tylko z profili ścianka miedzy kuchnia a łazienką bo była tamta burzona i łazienka powiększana... szafa wnękowa tez narazie tylko z profili i podwiesili sufit w przedpokoju i łazience a z przedpokoju do kuchni wychodzi taki śliczny łuk który będzie podświetlony halogenami... a ja wczoraj skonczyłam drapac drugi pokój zagruntowałam i dzis mój tesciu będzie robic go goldbandem czy jakos tak ale ogólnie juz powoli widac ze cos sie dzieje... Ja dzis szkoła... hmmm
Prawko znow oblabe, nie chciała by zadna z was zdawac w kłodzku....brrr
na 20 lutego na 18,15 mamy do poradni pulmonologicznej z małą z tym zdjęciem ze szpitala klatki piersiowej...
u nas dalej mróz dlatego spacerki sobie odpuścilismy po ostatniej chorobie narazie!
reklama
nikola1811
Mama Gabrieli
Katko! Duzo wytrwalosci przy remoncie - wiem co to znaczy. Co do Nadulki, hmmm to jakis stan zaplany sie zrobil, lepiej idz do lekarza, zeby sie nie rozprzestrzenilo gdzies na gardziolko i dalej. Ja bym na twoim miejscu poszla, moze da cos do smarowania z antybiotykiem! Napisz co z Nadia jak cos!
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Podziel się: