reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

malutka- Mamy coreczki w takim samym wieku- moja też lubi robić mi pobudki w nocy. Niestety do teraz nie oduczyłam jej smoczka i nieraz budzi się bo jej z buzi wypadł i muszę dookoła łóżeczka go szukać bo płacze... Czasami co zasypiam to ona znów się budzi. A mąż sobie chrapie jakby nigdy nic. Aż się boję co to będzie jak drugi dzidziuś się urodzi. Trzeba być dobrej myśli :-).

Gosiula85- Ojej, szkoda że dzidzia uparta nie chciała się pokazać. Najważniejsze że rośnie zdrowo! Miłego odpoczynku.

Dominika81- Super, że wszystko dobrze na wizycie.

My rano byliśmy zrobić to badanie krwi i leniu****ę od tego czasu :-D. Pogoda super.
Też muszę avatara sobie zmienić ale to może w weekend bo chcę dać taki by mieć go na stałe. W końcu poproszę męża by mi zdjęcie brzuszka zrobił bo nie mam jeszcze ani jednego :szok:. Miłego popołudnia.

reklama
claudia4you zycze udanego wyjazdu :tak:
Gosiula85 najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze :tak:, a na pewno niedlugo sie ujawni:-). Rowniez udanego urlopu zycze!
Dominika81 super , ze z dzidzia wszystko dobrze :-)
eevciaa nasze dzieci sa z tego samego miesiaca! Moj synek tylko dwa tygodnie mlodszy , bo z 31 sierpnia.:-D

juz jestem! byłam na zakupkach...kupiłam tylko sweter taki czarny w qubusie. Poza tym nic nie było w h&m patrzyłam na odzież ciążową ale jakaś porażka albo mega ceny (jeansy 180 zł) albo jakieś szmatki.

Co do krewetek, to faktycznie nie można w ciąży jeść owoców moża ale chyba mały grzeszek nie zaszkodzi. Jeżeli sie zje odrobinę to raczej niczym się nie zarazimy, tym bardziej jeżeli będą robione w cieście i smażone w głębokim tłuszczu. Tak mówię, boo za mną też chodzą kretetki....i w końcu muszę je zjeść....

Witam
Ja dzisiaj mam ostrego lenia, nic mi się nie chce ;/
Ale zaraz muszę poszukać info na temat farb, wykładzin itp bo od poniedziałku mamy mały remont i muszę się zorientować co i jak

proponuję dulux ja mam pomalowane całe mieszkanie tymi farbami szczególnie proponuję orzech włoski w połączeniu z magnolią mam takie kolory w salonie i powiem szczerze wygląda super i działa uspakajająco :)

Ja również witam i znikam. Muszę ogarnąć mieszkanie bo w niedzielę imprezka - kończymy z Anią 6 lat (ja +30 he,he,he....) kupiłam mojej córce piękny płaszczyk i spódniczkę, dzidziulowi śpiochy, a sobie nic - ale mnie bardziej cieszą prezenty dla dzieci niż moje. Więc od dzisiaj już jestem kobietą przed 40 - he,he,he....

Tikkurila - Farby ja te polecam :) każdy brud schodzi mokrą szmatką. każdy! a kolor ani drgnie! nic się nie ściera :) sprawdziłam u siebie a także u Mamy :)

Cześć kobietki.
Ja właśnie zajadam drożdżówkę ze śliwkami.
Jak tylko zobaczyłam śliweczki w sklepiku to musiałam je kupić i upiec cosik.

reklama
Ja też byłam na wizycie u gina. Moje dzieciątko w przeciwieństwie co do niektórych waszych ewidentnie chce się chwalić że jest chłopczykiem. Już drugie usg zaczęło się od tego że pokazał swoją męskość natomiast twarz cały czas zakrywa rączkami. Szkoda bo lekarz przełączał na 4d i chciał nam ładne zdjęcie twarzy zrobić ale niestety nie dało rady. Od dzisiaj też dostałam L4 więc zaczyna się leniuchowanie. Musiałam ładnie umyć samochodzić żeby go zdać szefowi i wolność na prawie rok :)

Do góry