E
eevciaa
Gość
malutka- Mamy coreczki w takim samym wieku- moja też lubi robić mi pobudki w nocy. Niestety do teraz nie oduczyłam jej smoczka i nieraz budzi się bo jej z buzi wypadł i muszę dookoła łóżeczka go szukać bo płacze... Czasami co zasypiam to ona znów się budzi. A mąż sobie chrapie jakby nigdy nic. Aż się boję co to będzie jak drugi dzidziuś się urodzi. Trzeba być dobrej myśli :-).
Gosiula85- Ojej, szkoda że dzidzia uparta nie chciała się pokazać. Najważniejsze że rośnie zdrowo! Miłego odpoczynku.
Dominika81- Super, że wszystko dobrze na wizycie.
My rano byliśmy zrobić to badanie krwi i leniu****ę od tego czasu . Pogoda super.
Też muszę avatara sobie zmienić ale to może w weekend bo chcę dać taki by mieć go na stałe. W końcu poproszę męża by mi zdjęcie brzuszka zrobił bo nie mam jeszcze ani jednego . Miłego popołudnia.
Gosiula85- Ojej, szkoda że dzidzia uparta nie chciała się pokazać. Najważniejsze że rośnie zdrowo! Miłego odpoczynku.
Dominika81- Super, że wszystko dobrze na wizycie.
My rano byliśmy zrobić to badanie krwi i leniu****ę od tego czasu . Pogoda super.
Też muszę avatara sobie zmienić ale to może w weekend bo chcę dać taki by mieć go na stałe. W końcu poproszę męża by mi zdjęcie brzuszka zrobił bo nie mam jeszcze ani jednego . Miłego popołudnia.