:-)
Wreszcie Was nadrobiłam 15 stron w półtora dnia, nie nawiecej, dzieki temu dało się nadrobić
Joasiab - trzymam kciuki za kuzynkę, a na gardło mogę polecić do płukania gardełka woda przegotowana schłodzona + woda utleniona kilka kropel, mi pomagało
Damqelle - zdrówka życzę odpoczywaj
MartaPe - odpoczywaj i nie tylko kilka dni, ale oszczedzaj się do końca ciąży
Dziewczyny wpadła Nam dodatkowa kaska, więc w pt po południu bylismy na Ikei i w Real-u tak jak wspominałam, mamy rajstopki dla synusia, 3 pary skarpeteczek + grzechotka z pluszu, smoczki dwa z aventu, body z polara
bardzo szczęśliwi jestesmy, ale nie bedę pisać ile płacilismy hehe
Wczoraj u rodziców byłam, wstałam o 5:30, bo 6:50 musielismy być na miejscu, tata czekał na mojego i GO do lasu bo lesniczy czekał, jak wrócili z lasu to zjedlismy obiadek u rodziców, potem zajrzelismy do tesciów, i moich dziadków bo wszyscy blisko mieszkaja :-) a ok 18tej wrócilismy do domku, bardzo zmęczeni :-)
dostalismy 500zł od rodziców - mega dofinansowanie - więc, żeby kasa Nam się nie rozeszła zamawiamy jutro łóżeczko Safari, bardzo Was proszę napiszcie mi czy któraś już ma to łóżko, jak się sprawuje itp, bo niestety o komodzie i szafie tej firmy czytałam bardzo złe opinie:-(
Safari +materac +posciel - 18elementów (1203516567) - Aukcje internetowe Allegro