reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
a ja w poniedziałek idę na badania i obciążenie glukozą ... fuj już mnie dźwiga na samą myśl :D W nocy spać nie umiałam tak mnie brzuch pobolewał że zadna pozycja dobra nie była ;/

A jutro pobudka z samego rana bo robią nam szafę ale za to popołudniu jadę na ogrodzieniec:D to potem pochwalę się fotkami na f. zamkniętym ;)

Hej. Wróciłam z pracy i leżę bo nie mam siły się ruszyć. Plecy mnie bolą okropnie. I nie wiem jak ale mój brzuch od kilku dni jakoś szybciej rośnie. Jeszcze w 14 tygodniu nie było go aż tak widać a teraz robi się balonik. Martwię się bo lekarz dwa tygodnie temu na badaniu spytał się czy mam dużego męża (a mam) bo dziecko ma 2 cm więcej niż norma. Wszystko jest ok z maleństwem ale boję się, że urodzę wielkie. A to moje pierwsze i chcę malutkie. Czy wam też brzuchy rosną coraz szybciej czy to po prostu moje wzdęcia to czasem potęgują.

Hej. Wróciłam z pracy i leżę bo nie mam siły się ruszyć. Plecy mnie bolą okropnie. I nie wiem jak ale mój brzuch od kilku dni jakoś szybciej rośnie. Jeszcze w 14 tygodniu nie było go aż tak widać a teraz robi się balonik. Martwię się bo lekarz dwa tygodnie temu na badaniu spytał się czy mam dużego męża (a mam) bo dziecko ma 2 cm więcej niż norma. Wszystko jest ok z maleństwem ale boję się, że urodzę wielkie. A to moje pierwsze i chcę malutkie. Czy wam też brzuchy rosną coraz szybciej czy to po prostu moje wzdęcia to czasem potęgują.

mnie teraz też rośnie szybciej, w zeszłym tygodniu nie było widać praktycznie kompletnie nic, a teraz z dnia na dzień widzę jak brzuchol robi się coraz większy, a wzdęcia pewnie swoją drogą też robią swoje;)

reklama
Kate1980 kochana nie masz wpływu na to jak duże będzie dziecko:-D wszystko będzie dobrze ważne żeby było zdrowe. Co do wzrostu brzucha to mi chyba też zaczyna szybciej rosnąć i zaczyna swędzieć.

Do góry