reklama
C
claudia4you
Gość
A tu coś z innej beczki
[video=youtube;AcpGIh1zAe0]http://www.youtube.com/watch?v=AcpGIh1zAe0&feature=related[/video]
[video=youtube;AcpGIh1zAe0]http://www.youtube.com/watch?v=AcpGIh1zAe0&feature=related[/video]
ariska
Fanka BB :)
a ja w poniedziałek idę na badania i obciążenie glukozą ... fuj już mnie dźwiga na samą myśl W nocy spać nie umiałam tak mnie brzuch pobolewał że zadna pozycja dobra nie była ;/
A jutro pobudka z samego rana bo robią nam szafę ale za to popołudniu jadę na ogrodzieniec to potem pochwalę się fotkami na f. zamkniętym
A jutro pobudka z samego rana bo robią nam szafę ale za to popołudniu jadę na ogrodzieniec to potem pochwalę się fotkami na f. zamkniętym
C
claudia4you
Gość
Ja się idę położyć , głowa mi znowu pęka :-(
Ostatnio często dokucza
Ostatnio często dokucza
Hej. Wróciłam z pracy i leżę bo nie mam siły się ruszyć. Plecy mnie bolą okropnie. I nie wiem jak ale mój brzuch od kilku dni jakoś szybciej rośnie. Jeszcze w 14 tygodniu nie było go aż tak widać a teraz robi się balonik. Martwię się bo lekarz dwa tygodnie temu na badaniu spytał się czy mam dużego męża (a mam) bo dziecko ma 2 cm więcej niż norma. Wszystko jest ok z maleństwem ale boję się, że urodzę wielkie. A to moje pierwsze i chcę malutkie. Czy wam też brzuchy rosną coraz szybciej czy to po prostu moje wzdęcia to czasem potęgują.
Hej co do głowy to ja miałam tydzień temu prawie codziennie takie okropne bóle głowy, że nie mogłam nic zrobić tylko leżałam. Ale odpukać przeszło.Ja się idę położyć , głowa mi znowu pęka :-(
Ostatnio często dokucza
Hej. Wróciłam z pracy i leżę bo nie mam siły się ruszyć. Plecy mnie bolą okropnie. I nie wiem jak ale mój brzuch od kilku dni jakoś szybciej rośnie. Jeszcze w 14 tygodniu nie było go aż tak widać a teraz robi się balonik. Martwię się bo lekarz dwa tygodnie temu na badaniu spytał się czy mam dużego męża (a mam) bo dziecko ma 2 cm więcej niż norma. Wszystko jest ok z maleństwem ale boję się, że urodzę wielkie. A to moje pierwsze i chcę malutkie. Czy wam też brzuchy rosną coraz szybciej czy to po prostu moje wzdęcia to czasem potęgują.
mnie teraz też rośnie szybciej, w zeszłym tygodniu nie było widać praktycznie kompletnie nic, a teraz z dnia na dzień widzę jak brzuchol robi się coraz większy, a wzdęcia pewnie swoją drogą też robią swoje
reklama
Podziel się: