Zielona dostałam Amotaks ale tylko dlatego, że się uparłam, że nie chcę odstawiać Dominika od piersi. Tylko, że ja nie robiłam posiewu, byłam na pomocy świątecznej po tygodniu leczenia samodzielnego tylko furaginem bo infekcja wróciła następnego dnia jak skończyłam furagin. Zebrał mi się niezły ochrzan przy okazji. Chciała mi przepisać chyba Dalacin bo bez posiewu ten był pewniejszy, że sobie poradzi bo ma większe spektrum działania. Dziś jak się dostanę na rejon to idę po skierowanie na badanie moczu, żeby się przekonać czy przeszło. Mam nadzieję, że tak chociaż boję się że nie a wtedy niestety trzeba będzie pewnie zrobić to co lekarz każe.
Jeśli robiłaś posiew to lekarz powinien przepisać Ci antybiotyk na tę konkretną bakterię więc może faktycznie nie da się wziąć innego antybiotyku. Zobaczysz co powie pediatra on też się przecież zna na zapaleniu ppęcherza i może coś poradzi.
Jeśli robiłaś posiew to lekarz powinien przepisać Ci antybiotyk na tę konkretną bakterię więc może faktycznie nie da się wziąć innego antybiotyku. Zobaczysz co powie pediatra on też się przecież zna na zapaleniu ppęcherza i może coś poradzi.