reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja też tylko na chwilkę w trakcie jedzenia śniadanka.
Jutro chrzciny, do tego mąż o 16.00 wyjeżdza na 18nastkę kuzynki a ja zostaję sama, mam nadzieję ze do tego czasu jakoś się wyrobimy ze wszystkim a przynajmniej z większością. Teraz ciocia przyszła i zabrała małą na spacer to przynajmniej to mi odpada. a jeszcze na 18stą do kościoła... oj ciężki dziś dzień

zmykam
miłej soboty:-)

reklama
Samantaa powodzenia na chrzcinach, my mamy 29 maja. Znowu musieliśmy zmienić termin, z uwagi na chrzestnego, ale teraz to już na bank. Już się z nas trochę proboszcz śmiał...
Miki dzisiaj coś nie zadowolony, spać chce tylko u mnie na rękach, na spacerze płakał, zabawki są prawie wszystkie "be" poza jedną grającą, ale tylko wówczas kiedy jestem przy nim. Nawet tatuś dzisiaj jest "be"...

Witam się sobotnie, straszna cisza na forum czyżby pogoda u was wczoraj dopisała? u nas lipa najpierw deszcz a później zimno i mimo słoneczka nie chciało się wychodzić bo wiatr zniechęcał. Dziś powinno być lepiej :)
Iwi patrzyłam właśnie na galerie Twój Franuś to faktycznie drobniutki chłopczyk :)
Claudia Miki też złapał katarek ale to już 3 dzień i widzę, że mu przechodzi na szczęście.
No kruszek 19 idziemy na kontrolę i zobaczymy ile urósł ale na pewno urósł bo najfajniejsze pajace już nie wchodzi
claudia my dzisiaj też dawaliśmy kaszkę a miałam ubaw a Franuś razem ze mną, bo widząc jak ja się hihram to i on zaczynał.

claudia my dzisiaj też dawaliśmy kaszkę a miałam ubaw a Franuś razem ze mną, bo widząc jak ja się hihram to i on zaczynał.

no widzisz to taka fajna zabawa karmić dziecko

mój to się denerwuje
więc wolę najpierw dać mu cyca a potem jedzonko

Jestem sama w domku i nie wiem za co się chycić
mój pojechał do kolegi a mały śpi
a tak mi się sprzątać nie chce

kupiłam małemu body na szafce za 13 zł z przesyłką dwie sztuki
2 szt body w Body i rampersy - Szafka.pl

Witam sie z wami po szpitalnie. Niestety mieliśmy watpliwą przyjemność przebywać z Wojtkiem 4 dni z powodu biegunki. Rotawirusów nie stwierdzili (Wojtek był szczepiony), Wojtkowi już się normuje, ale dalej daleko nam do idealu. Najbardziej jestem załamana tym, że Wojtek strasznie mało je - od tygodnia wciskam w niego jedzenie. Finalnie wychodzi ok 7 porcji po 90 - 100 ml;( Już nie wiem co mam robić, dzis z mężem podjeliśmy dramatyczną decyzję nakarmienia Wojtka strzykawką ;( Strasznie mi to wszytsko idzie na psychikę;( Ciżęko mi

Ulkan wychodzi ze Wojtus zjada na dobre ok 700 ml to wcale nie tak malo:-) Moj Bartus je 5 razy po 180 ml a czasem troszke mniej. A jak Wojtus przybiera na wadze??jak ok to nie masz sie czym martwic....teraz tez byly upaly to mog miec mniejszy apatet.

Apropo szczepien to ja szczepilam juz dwa razy 5w 1 i dwa razy rota....na pneumokoki nie szczepilam ale sie zastanawiam i sama nie wiem:/ chce dla bartusia jak najlpeij tylko co w tym wypadku znaczy najlepeij szczepic czy nie...:/

Ostatnia edycja:
reklama
Ulkan-moja Domi w takim razie je jeszcze mniej bo zjada 90- 120 ml, 6 razy dziennie, a ostatnie dni 120x2 karmienia, 90 x2 karmienia i 50-70x 2 karmienia, więc wcale nei więcej niż Twój synuś

Do góry