reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

To u Ciebie zdecydowanie powazniejsza sprawa. Dobrze ze tego pilnujesz.
Ja podczas porodu mialam okropne bole z krzyza,no i teraz od noszenia malej co chwila mnie bola plecy.. takze rozejrze sie za jakims masazysta :)))

reklama
witam Was Dziewczynki
nie miałam dziś komputerka przez cały dzień i nie wiem co u Was, chciałam poczytać chwilkę ale zajęłam się innymi wątkami a ten zostawiłam na koniec bo najdłuższy :-) i teraz patrzę a to juz 22 będzie. więc czas spać

Wasze dzieciaczki są coraz śliczniejsze, fajnie że wstawiacie zdjęcia do galeryjki

uciekam, spokojnej nocki

Ribi a co powiedział Ci lekarz na temat płaczu podczas bączków? moja dokładnie tak samo ma i nie wiem co na to poradzić bo nic nie pomaga. często płacze przez sen i ma twardy brzuszek. Od dziś nie jem nabiału - może to pomoże

Ostatnia edycja:
samantaa- spróbuj espumisanu, mój Maciuś tez płakał przy bączkach, bo kupki robił zawsze bez płaczu, a teraz nic mu nie sprawia problemu... także polecam:)

dziękuje wszystkim za odpowiedzi:)

DOBRANOC

samantaa- spróbuj espumisanu, mój Maciuś tez płakał przy bączkach, bo kupki robił zawsze bez płaczu, a teraz nic mu nie sprawia problemu... także polecam:)

dziękuje wszystkim za odpowiedzi:)

DOBRANOC

espumisan na początku pomagał albo przynajmniej tak mi się wydawało. Blondi a Ty espumisan dajesz cały czas czy tylko jak widzisz że coś jest nie tak z brzuszkiem. ja daję 2 razy dziennie po 10 kropli

patrzę na zegarek, w nocy będę nieprzytomna, znów się zaczytałam :-) a obok na kanapie śpi moj mąż
dawno nie siedziałam do tej godziny... ale fajnie :-) ... kurcze jednak mam wyrzuty sumienia

ja też się zasiedziałam, bo oglądałam ściągnięte odcinki "Usta Usta". A Natalia jak usnęła po 8, tak śpi cały czas... ciekawe kiedy zamierza się obudzić i co dalej?
Ja też się położę, to albo ją obudzę albo uszczknę trochę snu jeszcze

reklama
ja już też na nogach, po śniadanku i kończę gotować obiadek jeszcze tylko do zupki ziemniaki wrzucę i gotowe :-) nawet nie wiedziałam że tak szybko mi pójdzie, ale mięsko miałam wczoraj ugotowane.

u nas nocka dobrze, powiedziałabym -- wyjątkowo. Pierwsza pobudko o 2.30 czym moja córcia mnie zaskoczyła bo zazwyczaj budzi się ok 24-1. Rano przewitała mnie słodkim uśmieszkiem - a teraz nadal sobie śpi

Monia - faktycznie zasiedziałaś się troszkę, mi bardzo brakuje takiego późnego chodzenia spać tym bardziej ze ostatnie tygodnie ciąży kładłam się między 1 a 3. Zawsze lubłam posiedzieć sobie dłużej w pt i soboty - wtedy wiedziałam że jest weekend :-) a teraz... wszystkie dni są takie same i nie ma żadnej różnicy czy weekend czy środek tygodnia i tak w nocy i rano trzeba wstać

joasiab - zazdroszczę słonka, u mnie za oknem gruba warstwa chmur i jak na szybko spojrzałam na pogodę - ma być tak cały dzień a dodatkowo po południu ma mocno wiać więc pewnie skończy się tylko na szybkim spacerku

Do góry