reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

To u Ciebie zdecydowanie powazniejsza sprawa. Dobrze ze tego pilnujesz.
Ja podczas porodu mialam okropne bole z krzyza,no i teraz od noszenia malej co chwila mnie bola plecy.. takze rozejrze sie za jakims masazysta :)))

reklama
witam Was Dziewczynki
nie miałam dziś komputerka przez cały dzień i nie wiem co u Was, chciałam poczytać chwilkę ale zajęłam się innymi wątkami a ten zostawiłam na koniec bo najdłuższy :-) i teraz patrzę a to juz 22 będzie. więc czas spać

Wasze dzieciaczki są coraz śliczniejsze, fajnie że wstawiacie zdjęcia do galeryjki

uciekam, spokojnej nocki

Ribi a co powiedział Ci lekarz na temat płaczu podczas bączków? moja dokładnie tak samo ma i nie wiem co na to poradzić bo nic nie pomaga. często płacze przez sen i ma twardy brzuszek. Od dziś nie jem nabiału - może to pomoże

Ostatnia edycja:
samantaa- spróbuj espumisanu, mój Maciuś tez płakał przy bączkach, bo kupki robił zawsze bez płaczu, a teraz nic mu nie sprawia problemu... także polecam:)

dziękuje wszystkim za odpowiedzi:)

DOBRANOC

samantaa- spróbuj espumisanu, mój Maciuś tez płakał przy bączkach, bo kupki robił zawsze bez płaczu, a teraz nic mu nie sprawia problemu... także polecam:)

dziękuje wszystkim za odpowiedzi:)

DOBRANOC

espumisan na początku pomagał albo przynajmniej tak mi się wydawało. Blondi a Ty espumisan dajesz cały czas czy tylko jak widzisz że coś jest nie tak z brzuszkiem. ja daję 2 razy dziennie po 10 kropli

patrzę na zegarek, w nocy będę nieprzytomna, znów się zaczytałam :-) a obok na kanapie śpi moj mąż
dawno nie siedziałam do tej godziny... ale fajnie :-) ... kurcze jednak mam wyrzuty sumienia

ja też się zasiedziałam, bo oglądałam ściągnięte odcinki "Usta Usta". A Natalia jak usnęła po 8, tak śpi cały czas... ciekawe kiedy zamierza się obudzić i co dalej?
Ja też się położę, to albo ją obudzę albo uszczknę trochę snu jeszcze

reklama
ja już też na nogach, po śniadanku i kończę gotować obiadek jeszcze tylko do zupki ziemniaki wrzucę i gotowe :-) nawet nie wiedziałam że tak szybko mi pójdzie, ale mięsko miałam wczoraj ugotowane.

u nas nocka dobrze, powiedziałabym -- wyjątkowo. Pierwsza pobudko o 2.30 czym moja córcia mnie zaskoczyła bo zazwyczaj budzi się ok 24-1. Rano przewitała mnie słodkim uśmieszkiem - a teraz nadal sobie śpi

Monia - faktycznie zasiedziałaś się troszkę, mi bardzo brakuje takiego późnego chodzenia spać tym bardziej ze ostatnie tygodnie ciąży kładłam się między 1 a 3. Zawsze lubłam posiedzieć sobie dłużej w pt i soboty - wtedy wiedziałam że jest weekend :-) a teraz... wszystkie dni są takie same i nie ma żadnej różnicy czy weekend czy środek tygodnia i tak w nocy i rano trzeba wstać

joasiab - zazdroszczę słonka, u mnie za oknem gruba warstwa chmur i jak na szybko spojrzałam na pogodę - ma być tak cały dzień a dodatkowo po południu ma mocno wiać więc pewnie skończy się tylko na szybkim spacerku

Do góry