reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

witam,
chyba i ja się zastanowie nad tą chusta bo mój Antek nic mi nie daje zrobić, nawet jesc sobie robie z nim na rękach lub jak ma lepszy humor biorę go w wózku do kuchni....
wiecie od wczoraj mam jakąś chandrę;/ mały wczoraj płakał na kolkę i ja z nim a poza tym troszke mi mąż zrobił przykrość....
mowiły mi koleżanki, że po ślubie faceci zapominają o urodzinach, imieninach itp, mój pamiętał zarówno o urodzinach i imieninach ale nawet złamanego kwiatka nie dostałam...

reklama
hej girls

Fogia-Antoś ma takie cudne włoski ze się napatrzyć nie moge.....a moja Maja nawet w połowie nie ma takich wlosiatek.
dziękujemy :-)

hej dziewczyny :-)
ja normalnie wysiadam przy misce. dzisiaj normalnie do szalu nas doprowadza. w ogole nie slucha, znow zaczela sikac w majtki i normalnie szalu mozna przy niej dostac. juz nie wiem co mam robic bo nerwy wysiadaja :no:.
u nas to samo, bunt na całego. Wszystko jest na nie, a przy energia go rozpiera. W przyszłym tygodniu wyślę go już do przedszkola to przynajmniej się tam wyszaleje, a ja będę miała okazję wyciszyć emocje.:nerd:

chustowe mamy czy wy noszac dziecko w chuscie probowalyscie z nim sprzatac ?
zdecydowanie tak. :tak:

mała ma ściągnięty wenflon i już więcej nie będzie miała. Zastanawiam się ile to jest te kilka dni obserwacji dla jednego będzie to 3 dni a dla drugiego tydzień heh u małej super za to ja zdycham mam mega katar narazie wodnisty i do tego zaczynam kaszleć :/ i gorączka mnie zbiera:/ w domu to bym sie wygrzała w łóżeczku mleko z miodem do tego herbatka z sokiem malinowym i bym dała radę a tu co :/

Hej dziewczynki :)

U nas wczoraj było tak jak się spodziewałam, wyszłam po Madzię do szkoły i mąż został z małym no i w tym czasie odwiedził ich lekarz :) A mąż jeszcze nie miał weny do przebierania małego i wczoraj był ich pierwszy raz hihihi. Jak wróciłam do domku to akurat lekarz szalik zakładał przy drzwiach i rozmawiali o.... kabelkach i sprzęcie audio...

Potem mały usnął, ja zrobiłam obiadek i nawet zjadłam bez ssaka przy cycku :) Tak od 17 znowu miałam ssaka aż o 22 szybko się umyłam i go wyrka i usypiałam z małym przy piersi, nawet nie wiem jak długo tak leżeliśmy... z reguły jak się budzę to mały śpi a cycek sobie obok odpoczywa :)
Walduś na szczęście całkiem nieźle sobie radzi z przewijaniem, no chyba że jest jakaś super akcja :)
Oj ja nie bardzo mogłabym zostawić cycka Natalce, bo ona go używa jak smoczka i go dobrowolnie raczej nie puszcza. Najczęściej, jak już nie daje się dobudzić, to muszę wsuwać jej palec do ust, zeby puściła - jest jak rotwailer, jak czuje, ze go zabieram, to ma szczękościsk :D

Ariska - trzymaj się mocno i daj się grypie! Weź szybko *spam*, bo przy karmieniu ponoć też można

witam
moja mała jakaś maudna, troche katarek ma:( wiec na rekach tylko bo tak to placze.

dziewczyny jak mozecie to kliknijcie,mozna pomoc niedozywionym dzieciakom:)
Pajacyk

joasieńka napisz mi cos wiecej na ich temat.. tzn.. jak sie zakładają .. i ile Ci idzie w ciagu jednego dnia? ty masz te z kieszenia?? w nich wymienia sie tylko ten wkład czy całą pieluszkę bo sie lekko zagubiłam

biala-pieluszki mam z kieszonką, do jednej pieluszki są dwa wkłady, jest to model na cały okres pieluszkowania bo pieluszkę się reguluje napami i rzepami jaka ma mieć wielkość.
jak dziecko zrobi siusiu to wymieniasz tylko wkład, kieszonka jest sucha i można ubrać ponownie, jak kupka to pierzesz i wkład i pieluszkę.
ja mam 1 sztuk, używam od wczoraj rano i zostały mi 3 pieluszki i chyba 7 wkładów, zrobiłam dziś pranie.
myślę że spokojnie mam zapas na 2 dni, chociaż póki co moja Ala robi kupki prawie za każdym razem więc na pewno będzie iść więcej.
ja kupiłam zestaw za 288zł plus jeszcze jedną sztukę ale kupowałam na allegro bo przesyłka taniej.
Informacje o Użytkowniku MoneyShop - Aukcje internetowe Allegro u tego sprzedawcy.

reklama
Do góry