ariska
Fanka BB :)
moja dzis tez miala dzien swira I tylko cyc i cyc przez caly dzien spala raz 3h i raz godzine a mnie sutki tak bola ze teraz dalam jej butle bo juz wysiadlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malutka i nulini mam tak samo dziś Maciuś cały dzień z godzinną przerwą na spanie wisiał na cycu i tak jak u was co chwilę w ryn i normalnie jakby ze złości najpierw nie chce cyca a później tak zachłannie no to daj....Mam nadzieję, że to chwilowe. Ja właśnie piję cherbatkę na laktację , miałam dziś nie pić Karmi bo normalnie piję prawie codziennie ale jednak wypiję...
Z okazji Walentynek mój mąż dał mi różyczkę i świeczkę dekoracyjna a ja dla niego nic nie mam bo cały czas siedzę w domu...
My już się wykąpaliśmy i maleństwo już zjadło i śpi.... zastanawiiam się czy jutro jednak nie pójść do lekarza, bo katarek się nie zmniejszył...
damquell ja również dołączam się do życzeń z okazji roocznicy Oj kiedy to ja będę miała 13 stą rocznicę? .... zostało jeszcze 11 lat