reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

modlicha witaj :-)

no za Ewcię też trzymam kciukasy mocno

idę robić mielone, póki mój zasnął
ostatnio w dzień mało śpi, i prawie nic zrobić nie mogę, bo wiecznie mnie woła :sorry:

za to nocki jak na razie przesypia z przerwami tylko na karmienie

Dziewczynki nierozpakowane nie przejmujcie się

nim się obejrzymy, a nawet nie będziemy dostrzegać różnicy wiekowej między maluszkami :-)

dzieci strasznie szybko rosną i będziemy się śmiać z tego jak tu każda czekała niecierpliwie na poród :-D

idę, zajrzę potem

reklama
Gogi, no to trzymam kciuku za tak ambitny plan;) A z ciuszkami to sama się przekonasz. Trzy tygodnie i trzeba będzie wymienić pół szafy;)

Co postanowienie to postanowienie. Skurcze mam co 10 min cholernie bolesne, więc chyba to już to. Dam jeszcze znać, a jak nie to napiszę smsa do Claudii. Trzymajcie kciuki żeby nie przeszło. Buziole!

Co postanowienie to postanowienie. Skurcze mam co 10 min cholernie bolesne, więc chyba to już to. Dam jeszcze znać, a jak nie to napiszę smsa do Claudii. Trzymajcie kciuki żeby nie przeszło. Buziole!

trzymamy

a i nie zdziwcie się jak tego SMS-a umieszczę na gorącej później niż go dostanę....
;-)

Dzień dobry dziewczynki,
Noc masakryczna, prawie się dusiłam, wstawałam co 1-2 godz., a Natalia to mnie tak bez litości bombardowała, jak rzadko kiedy
Dziś jest jakby ciut lżej, ale pewnie większość dnia i tak przeleżę. Tylko że gnaty mnie tak bolą :wściekła/y:

Super, że ferulka już też urodziła :-) W tym tempie powinnyśmy się uwinąć do końca miesiąca, bo wczoraj - z tego co dziewczyny dały znać - urodziły się 4 dzieciaczki:tak:
mona -t to kiedy się wybierasz na Ujastek??
sylvi - ja jadę na Galla; i czytając twój opis porodu, to nieszczególna atmosfera na Ujastku... Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło :-(

Życzę udanych wizyt i badań
A mamuśkom spokojnych i radosnych dni z dzieciaczkami :-)

My już po obiadku. Myślałam, że nic nie uda mi się dzisiaj zrobić, bo mieszkamy w nowym bloku i ludzie tutaj jeszcze wykańczają swoje mieszkania. Wiercą i co chwile robią się spięcia. Ten mój piekarnik dzisiaj chyba z 5 razy się wyłączał. Ale w końcu mięsko i fryty się upiekły i mogliśmy z Kubusiem się najeść. Teraz leżakujemy, pranie się robi... Może jutro zostawią nas w szpitalu. :)

Witam się w dwupaku już po wizycie u gin.Dostałam skierowanie do szpitala jakby coś się działo mam jechać dziś, a jeśli nie to jutro rano.Jak mnie badała mówi,że mały jakby wyżej zamiast niżej więc się śmieje,że może górą chce wyjść...
Biedna Ewcia oby szybko działali,dobrze że jest pod stałą kontrolą.
I dzieciaczki nowe się rodzą super,mogłabym już dołączyć do rozpakowanych.:-)

reklama
hej kobietki:)

Fajnie, fajnie maluszków przybywa:)

Gogi oby to już było to:-)
Monia-t jak tylko możesz, leż w łóżeczku. Kuruj się żeby mieć siły na porodówce.
Mam nadzieję, że lekarze szybko podejmą jakąś decyzję odnośnie Ewci, trzymam za nią i malutkiego kciuki.

Moja dzidzia jak na razie słucha mamci i siedzi grzecznie w brzuszku:) Cały czas liczę, że da mi napisać egzamin w sobotę. Ale śmiesznie będzie jak akurat wtedy jej się zechce wyjść. Oj to by były "atrakcje" dla mojego roku:-D

Ok zmykam się uczyć i kombinować coś na obiad.

Do góry