reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

halo, widzę że mamy nowego dzieciaczka :-)
fajnie

ja mam sajgon w domu, mały co chwilę domaga się cyca, a tu jeszcze domek trzeba ogarnąć, tak jestem dzisiaj między pieluchą a cycem...:tak:

powodzenia dla dziewczyn które są w szpitalu i szykują się do porodu.

piszę troszkę ogólnikowo bo muszę iść do mojego żarłoka

reklama
Witam sie i ja!
Oczywiście ciagle nie rozpakowana!
Ale widzę że coś na gorącej się ruszyło to moze teraz już pojdzie z górki i do końca tygodnia już wszystkie bedziemy tulić swoje maluszki. Ja mam nadzieje że w środę będe już szczęśliwą mamusią.
Życze powodzenia tym dziewczynom które juz sa w szpitalu, żeby nie musiały za długo czekac!

No i kolejny maluszek. Oby Gosia zapoczątkowała pasmo porodów. Przecież do końca stycznia zostało jeszcze tylko siedem dni a nas nierozpakowanych chyba jeszcze trochę jest.
Ja marzę o tym aby mnie chwyciło lada chwila bo jak sobie pomyślę że mam iść jutro i leżeć w szpitalu to aż mi się płakać chce. Ale jeszcze noc przede mną, zobaczymy :-)

Fantastycznie! Gosia też urodziła!
Faktycznie chyba nie ma co przesadzać z tym czekaniem do ostatniej chwili...
można mieć pecha i trafić na mega korek, albo zamieć śnieżną, albo cholera wie, co jeszcze?!

statystyki są przerażające 31:22 dla chłopców!!!:szok:

Malutka... - raczej ci to nie grozi, w najgorszym wypadku jeszcze 14 dni :-) Cieszmy się, że nie chodzimy z brzuchem dwa lata bo to byłaby masakra ;-)
monia - właśnie wczoraj tez zauważyłam, że chłopaków jest bardzo dużo. Ale za to nasze Natalki będą miały w czym wybierać w przyszłości :laugh2:

no chlopakow sporo ale tez dziewczyn ktore mialy rodzic corki i byly na liscie gdzies znikly a pozatym doszlo kilka nowych mam i tak to jest a i jeszcze troche dziewczynek w brzuszkach.

ewcia ja w sobote mylam podloge na kolanach po malowaniu i pomagalam przesuwac meble i co i ni hu hu ale mnie to pasi nie spieszy mi sie.

a pozatym dziewczynki zawsze razniej jak nas kilka zostalo niz jakby jedna moze byc tak, ze te ktore maja teramin pod koniec urodza po kolei fajnie by bylo :-)

ale fajnie, że kolejne dzieciaczki już są. Dobrze, ze ribi już szpitalu to jej przynejmniej bez dzidziusia nie puszczą i już wrócą razem do domu.
Ja zrobiłam sobie henne, ogole jeszcze nogi i czekam;)
Myjmy się dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny!:)

reklama
Kate całe szczęście że nie 24 miesiące, oj biednie by było:-)

Ja jutro wizyta siedze jak na szpilkach nie moge sie doczekać, właśnei pisała koleżanka od dziś jest w szpitalu i mnie zaprasza bo wolne łóżko koło niej:)

Do góry