reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Mi ten czop odchodzi i odchodzi....masakra ja juz mam schiza....odwala mi chyba juz....

....juz odechciewa mi sie czekac...

dzięki za miłe słowa... ale znając moje szczęscie dzis nie moja kolej:((

reklama
Okatka a może właśnie u ciebie wszystko rozkręci się migiem,tylko czekać na skurcze.
U mnie mokra wkładka cały czas,boli krocze i nic więcej a też chciałabym chociaż jakieś inne objawy.

jolwww Moje krocze boli juz od 2 tygodni... nie idzie w nocy sie przewrócic z boku na bok a jak juz wstawac to budzę mojego K zeby mi pomógł... tez martwi sie wstaje ze mną co poł godziny i na 6 rano do pracy...wymarznie sie na ten budowie ahh.....
A moja "p" za przeproszeniem jest opuchnięta.... wg szkoda gadac....

Niby moj gin mówił ze urodzę wczesniej...jednego wielkiegio chu*a sie znają.... głupie gadanie ja juz od swiąt czekam i czekam.... i sie doczekac nie moge....

To "mleczko" tez juz przerabialam... i "katar"... a teraz sucho.

U mnie znow sie pogarsza z tym pecherzem- chyba przez to ze wczoraj na wieczor posluchalam meza zeby mniej pic i nie musiec tyle w nocy wstawac, ech... Bylo juz tak dobrze a teraz znow nerke prawa zaczynam czuc- lekko ale jednak... Juz nie wiem co myslec, mam wrazenie ze tego sama nie wylecze. Nie wiem czy sie nie zglosic wczesniej do szpitala. Myslicie ze zajeliby sie tym przed wywolywaniem porodu? Czy mnie wysmieja ze z zapaleniem pecherza zglaszam sie do szpitala?
Mielismy jechac autobusem do szpitala babcie odwiedzic ale nie wiem jak dam rade :-(

i ja sie witam
Ewcia myslałam ze ty na IP

Ribi moze jak zrobisz ten album to Cie wezmie :)

Fogia-- cudne włoski ma Antoś

dzis owocny dzien :) moze jeszcze kilka was pojedzie rodzic:) trzymam za to Kciuki

a u nas noc do du... niewyspałam sie.. Kuba jak zwykle spał ładnie do 5 a pózniej musiałam go wizasc na siebie.. bo by swoim spiewem obudził Tomka.. no i w pozycji pół lerzącej niezbyt dobrze mi sie spi..
Tomus juz lepiej .. narazie nie wymiotuje.. cos tam podjada ... obecnie wszyscy spią:)

evcia a brałaś ten urosept? On naprawdę pomaga weźmiesz go 4 razy dziennie i będziesz dużo piła i ja Ci gwarantuję, że jutro sie lepiej poczujesz...a tak to się męczysz bo siku Ci się chce a nie masz co wysiusiać i tak to wygląda.....wyślij męża do apteki niech Ci kupi ten urosept....

dziewczyny tu macie jeszcze linki z ktorych mozecie zamowic pampers sleep&play ale nie zaznaczajcie ze je znacie bo nie wysylaja, jak macie kilka mailow to mozna pozamawiac bo po mailu sprawdzaja

Ankieta o pieluszkach dla znajomych

malutka czyli można sobie na swoje imię i nazwisko zamówic więcej niż jedna próbke? Jak ja już zamówiłam na siebie to mogę drugi raz tylko wpisac adres mailowy np. mojego męża?

Ja już po ktg. Wszystko gra ale jeszcze nie mój czas :-) mam przyjść znów w niedzielę na ktg a we wtorek o 8 rano już na oddział. I tyle się dowiedziałam. Oczywiście nie dostałam zwolnienia i od jutra mam iść na macierzyńskie. Wk..... się strasznie.:wściekła/y: Jutro rano rejestruję, się do internisty może uda mi się załatwić chorobowe. A jak nie no to muszę ten urlop brać chociaż mi się nie uśmiecha. Czy któraś z was też nie dostała po terminie l4 od ginka ?

eevcia a próbowałaś wode jana mi bardzo pomogła na nerke, może chociaż troszkę Ci ulży
katka ja też dziś miałam jak Ty takie mleczko poleciało po nogach jak wstałam..

mi brzucholek dalej twardnieje raz mocniej raz lżej, kurczę zaczęło by się już

reklama
gogi8 - mi tego czopa to tak codziennie ze 2-3 razy wyjdzie tyle, że cała wkładka brudna i jeszcze się ciągnie ze mnie jak się podmywam. Tzn to jest takie zbite i samo nie chce wyjść i jestem że tak powiem zatkana i muszę pomóc temu wyjść. Taka galareta, czasami krwista a czasami są tylko ślady krwi. Czasami to wygląda jak skrzep krwi wręcz. Zrobiłabym zdjęcie abyście mogły zobaczyć jak to wygląda, ale to jest wstrętne, nie mam się czym chwalić...

Tak sobie patrzę na listę naszych styczniówek, tą pierwszą i zastanawiam się co u Molago, Rzeczki, Karolci, Bedismall - ciekawe czy urodziły bo się wogóle nie odzywają... - napisałam do nich PW, ale z tego co widzę to Bedismall pisze na innych wątkach i jeszcze nie jest rozpakowana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry