reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Monciaa mam nadzieję że i Twoja godzina zero się zbliża...czekamy na wieści.

Aniwar, z tym karmieniem na początku czasami tak jest że karmi się prawie bez przerwy a dzidzia i tak wydaje się głodna. Może powinnaś się udać do poradni laktacyjnej.

Ewcia może i u Ciebie w końcu ruszy konkretnie bo te objawy już tak długo Cię męczą.

reklama
klaudoos - no śliczny ten twój synuś... a jak się zmienił od porodu...
a co do mojego Szymonka to widzisz - uparciuch jak twój :-) no może mój większy uparciuch bo już dzisiaj 42 tc zaczęłam :-D

madzia - wow!! 43 dni po terminie... masakra... tyle to ja nie chcę :-)

a moj mały wariuje tak że zaczynam podejrzewać, że ma tam w środku kolegę do zabawy:-D

PS ćmi mnie i ćmi... i jest to wkurzające :/

Witam dziewczynki
Ja jutro idę do szpitala na wywoływanie więc proszę bardzo o trzymanie kciuków żeby w miarę szybko i bezboleśnie poszło. Strasznie nie chciałabym się męczyć przez parę dni tak jak olandia. Dzisiaj zapodam sobie gorącą kąpiel i winko, mam nadzieję że u mnie tak jak u Ariski mały wystraszy się wywoływania i wszystko zacznie się samo. Dam znać jak już mały będzie na świecie.

Moncia nareszcie coś konkretnego zaczyna się dzić super.
Maleństwa w galeryjce naprawdę są wspaniałe,swoje już bym też chciała mieć,ale cierpliwość zostanie wynagrodzona.jeszcze we wtorek mam wizytę,ciekawe czy doczekam:-)
Julka pewnie że będziemy trzymać kciuki.

Julka05091985 - strasznie szybko na to wywołanie Cię biorą chyba? Może jednak do rana będzie po wszystkim, trzymam kciuki :-)

Ja chyba pójdę liczyć, co ile mi ten brzuch twardnieje... bo u mnie się szyjka nie będzie rozwierać, w końcu pocerowana, to może mnie ma nie boleć? Nie wiem, bo za pierwszym razem odeszły mi wody i szew ściągnęli, a za drugim nakłamałam, że mam skurcze, a nie miałam, też ściągnęli i dopiero potem się pojawiły... Lekarza pytałam, to niby tak samo ma być, jak bez szwa - ale z kolei skąd mam wiedzieć, jak jest bez szwa na początku, przecież możliwe, że też mnie nie bolało... :-)

A tak skądinąd to nie chce mi się iść liczyć, bo do tej pory, ile razy wzięłam zegarek albo telefon do ręki, to się okazywało, że jednak to strasznie rzadko - albo w ogóle i budziłam się rano :-D

giovanessa - coś jest w tym liczeniu... ja też jak zawsze w nocy biorę komórke do ręki aby liczyć to automatycznie przechodzi jak ręka odjął :-D

a mnie ćmi podbrzusze... i mam taki dyskomfort... a przecież miały być skurcze a nie ciągły ból:/ do tego czuję tam na dole łaskotanie (czyżby małego rączki?! :-))

oj cos dzisiaj wiele dziewczyn jakis ból łąpie....mnie złapał taki miesiaczkowy,polezałąm i przeszło i nie wiem od czego,tak mysle ze moze od cukierków bo duuuuzo czekoladowych pochłonełam:)
jak macie takie miesiaczkowe bóle to brzuszek twardnieje??

reklama
Do góry