reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

moniaivoy - po schodach już chodziłam:-) ale na razie nic z tego... dzisiaj ide na dłuuugi spacer z małżonem i może coś się ruszy :-D

Heheh- ja tez ide:) Będę codziennie juz chodzić, bo nie chce czekać do 41tc;) A tak w ogóle z mich wyliczeń wynika, że mogę dociągnąć spokojnie do 19.01, bo najprawdopodobniej 19.04 Ala pojawiła sie na świecie...a raczej w moim brzuszku:)

Dobra ide robić naleśniki na obiad z białym serem, bo mam ochotę:)

A co do wagi, to u mnie chyba dalej rośnie:(

Ostatnia edycja:
reklama
ja dzisiaj na obiadek zrobiłam ziemniaczki, mizerię i udeczka w przyprawach...

moja waga też jakoś stanąć w miejscu nie chce :-D

malutka śniłaś mi się dziś w nocy ale nie pamiętam co tam sie z Tobą działo....ogólnie w nocy niektóre z Was mi się śnią....to chyba jakaś masakra:) Może uzależnienie od BB?:)
Ja dziś na obiad zrobię piersi z kurczaka w panierce i do tego warzywa na patelnię....myślę, że tto dobry pomysł:)

moncia pachniesz, wyglądasz....więc czego Szymek chce więcej? Kurcze już się zastanawiam ile Ty będziesz chodziła w tej ciąży? Może jak taki słonik?:)

A ja mam znowu jakiegoś doła, tak od wczoraj mi się to ciągnie. Wczoraj to nawet się rozpłakałam jak mnie Ania zdenerwowała. Nie mam do niej teraz pod koniec tej ciąży już cierpliwości i jak mówię do niej po 10 razy a ona ma mnie w d.... to mnie szlag trafia. Jestem jakaś rozbita i rozkojarzona, nawet torby do szpitala nie umiem jakoś rozsądnie zapakować, bo brakowało mi kilku rzeczy i chciałam dopakować, ale wywaliłam wszystko i teraz nie mogę jakoś tego spakować już ostatecznie. Ech... niech się już mała wykluje bo dostanę na głowę:-D

moncia --- sami bylismy zaskoczeni.. toz to miało byc zwykłe pierwsze ktg.. a tu taka niespodzianka:) napisze jutro jak to z tym porodem było :)
moniaivoy --- ucałuje jak wstanie ;)

zielona --- mi sie podoba NADIA --- własnie na sali ze mną lezała Pani. która urodziła synka i w odwiedziny przyszła siostrzyczka.. mała Niadia.. i imię mi sie bardzo spodobało :)

dziewczyny troszkę was nadrobiłam.. ale bolą mnie plecki po znieczuleniu chyba.. i musze polezec na płasko.. jutro postraam sie nabazgrac jak z tym porodem było ....

claudia4you--- 2cm.. no super:) to juz wazna czesc porodu za Tobą:)

Do mnie mają wpaść znajomi...
ach ja znowu nic nie mam aby na stół dać
nie kupujemy soków, bo ja nie piję, a słodycze jak są to po jednym dniu ja wszystko zjem :-(

Jedynie herbatka zostaje :-D

Do mnie mają wpaść znajomi...
ach ja znowu nic nie mam aby na stół dać
nie kupujemy soków, bo ja nie piję, a słodycze jak są to po jednym dniu ja wszystko zjem :-(

Jedynie herbatka zostaje :-D

i się nie przejmuj....wytłumaczysz że wszystko zjadłaś bo Michałek miał ochotę i tyle....sie przejmujesz....muszą wybaczyć ciężarnej:)

reklama
I jest w końcu kolejna wyczekiwana mała pannica - Michasia Ariski :-).
Ja też już chcę Dominika :tak:. Idę uprać kombinezonik na wyjście ze szpitala dla Dominika, który dziś kupiłam i w końcu zapakować torbę do końca.

Do góry